Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy önként szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy önként szeretnék erényövet hordani?

Figyelt kérdés

Ezt nétem ki: [link]

18/f

2010. máj. 29. 00:02
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
41%
Most őszintén, ha nem enged kielégíteni, magyarul nem tudsz hozzányúlni, akkor hogy a büdös fitty fenébe mosod meg? Csak kívül? Aztán meg jól elfertőződik, utána meg lesegethetsz, de ha neked ez kell, mi nem állítunk meg, de majd ne lássunk ilyen kérdést hogy: "Erényövet viseltem, és most tiszta ragya a f@szom. Mit csináljak?"
2010. máj. 31. 19:55
 42/49 anonim válasza:
100%

Teljesen normális... Én is szeretném kipróbálni.. Mindig is izgatott ez a téma.. :P

18/F

2010. aug. 16. 01:09
 43/49 bedrik ***** válasza:
78%

Ne halgass senkire, azt tedd ami neked jól esik.

Én is hamarosan kapni fogok egyet, 6 naponta veszik le, amig leápolnak és teljesítem férfiúi kötelességemet, majd ismét rám kerül újabb 6 napra. CB6000 lesz acélból, már nagyon várom, biztos kemény lesz, amig beleszokom, főként hogy 4-5 órás erekcióim vannak éjszakánként, és minden nap keményen maszturbálok...! Majd lesz valahogy. Ha nem a bnőmtől kapnám, akkor is vennék egyet magamnak, nem olcsó játék, kb. 45 rugó. Állati jó ötletnek tartom. Még keményebb dolgokba is belemennék...

2011. márc. 14. 12:44
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

Kényszerrel nem is nagyon lehet senkire ráadni. Vagyis nagyon nehéz.

Aki ilyet visel mindenki Önként "dalolva" vállalta.

Az más kérdés, hogy melyik fél mondja ki előbb az igényét a lezárásra.

:D

2012. febr. 2. 14:12
 45/49 anonim ***** válasza:
65%

Igen, a férfiak egy része vágyik a szexuális kiszolgáltatottság érzésére.

A nők pedig nagyon szeretnek uralkodni a férfiak szexualitásán.

Erre egy tökéletes eszköz az erényöv.

Fiúkák aztán nehogy megbánjátok. :)

Az én pasijaim a következők miatt aggódtak:

- Hogy fognak erényövben uszodába járni.

- Sportolásnál zavarni fogja őket.

- Haveri összejöveteleken, sörözés, bulizás nem lesz -e feltűnő hogy ők nem pisilnek piszoárba.

- Céges utakon repülőtéren stb. nem jelez e majd fémdetektor, vagy az átvilágító.

- Ha orvoshoz mennek akkor mi lesz?

stb stb.

mindenre van megoldás.

Több mint 2 éve hordják folyamatosan. Csak az én felügyeletem alatt vehették le.

32L

2012. máj. 2. 12:01
 46/49 anonim ***** válasza:
62%
Nem normális, ez beteg.
2012. máj. 10. 15:55
 47/49 anonim ***** válasza:
30%

Mért is?

Te meg mért olvasol és írsz oda ami szerinted beteg?

2012. máj. 11. 14:41
 48/49 anonim ***** válasza:
30%

Tényleg mért kell ez?

Beteg, aberrált, stb beszólogatás.

Ha nem tetszik a kérdés, vagy a válaszok, lapozz tovább.

Minek irkálsz?

2012. máj. 12. 11:07
 49/49 anonim válasza:
49%
eddig utolsó 2: na pontosan ez az... oké, hogy sokan beteg dolognak tartják, de nekik sem volt kötelező elolvasni a kérdést, ha meg már elolvasták, nem muszáj a 10 "beteg" válasz után írni egy 49-ediket is...
2014. ápr. 3. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!