Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy önként szeretnék erényövet hordani?
2010. máj. 29. 00:02
21/49 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem lehet levenni, csak a lakat eltávolításával. Már utánaolvastam.
2010. máj. 30. 20:55
22/49 Tőkésréce válasza:
na de így mosni se tudod rendesen :D meg mivel kapcsolódik a testedhez?? azt nem tudom elképzelni, odavarrod vagy mi? :D
23/49 A kérdező kommentje:
A hátsó gyűrű a herék mögött van, így marad a helyén. Hosszú viselésre is javasolják, mert jól megoldható a tisztítás is.
2010. máj. 30. 21:00
24/49 anonim válasza:
És hogy pisilsz a csajod nélkül?...
Amúgy ettől csak még perverzebb leszel, mert elfojtod.
25/49 A kérdező kommentje:
Ott a lyuk a végén, simán megoldható...
2010. máj. 30. 21:02
26/49 anonim válasza:
Hát ez elég beteges sztem. De ha neked ez kell...
De el nem tudnám képzelni az biztos.
Mondjuk lány vagyok, de akk is...ezt mindig hordanád??
És nem nyomna, vagy ilyenek?
27/49 anonim válasza:
Igen ettöl csak rosszabb lessz, mert tudod, hogy nem lehet:D am a gondolataidat nem fogja megváltoztatni semmliyen erényöv.. ha nimfo v csak sexelj nyugodtan . ez van :D::D >:D
29/49 anonim válasza:
neked nem erényöv kell, hanem fejlövés.
30/49 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Szeretkeztél már valaha egy jót?
Mert ha igen, akkor ezt nem szerelnéd Magadra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!