Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy önként szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy önként szeretnék erényövet hordani?

Figyelt kérdés

Ezt nétem ki: [link]

18/f

2010. máj. 29. 00:02
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Jaj de sok itt az értetlen.

Persze hogy normális, a szexben elég sokmindent szabad... amedig mindkét félnek megflel. Ez a fétis kategória, ilyet stabil kapcsolatban szoktak bevetni mint a domina eszköztárának részét. Ha erre gerjedsz, keress magadnak egy ilyen érdeklődésű párt. [link]

2010. máj. 30. 21:37
 32/49 anonim ***** válasza:
0%
jó nagy kretén vagy:D olyan kíváncsi lennék, hogy egy ilyen barom kérdés mögé milyen kinézetű/tulajdonságú ember tartozik..
2010. máj. 30. 21:51
 33/49 anonim ***** válasza:
De ez most komolyan mire jó? Arra, hogy egyáltalán ne tudj szexelni, vagy arra, hogy csak a csajoddal, vagy azt jelenti, hogy csak a házasság után vagy mi?
2010. máj. 30. 22:10
 34/49 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag arra jó, hogy megakadályozza a nemi szerv használatát a pisilésen kívül. Nem lehet megfogni, nem enged kielégíteni.
2010. máj. 30. 22:58
 35/49 anonim ***** válasza:
Beletörik a faszod reggeli merevedéskor. Nem kap elég oxigént ha nem áll fel.
2010. máj. 30. 23:09
 36/49 anonim ***** válasza:
6%

nem a középkorban élünk ember...

Úúristen most találkoztam ezzel a dologgal gyorsan utána is néztem és mondom bazzeg ez nem embernek való szerintem...

nekem minden reggel áll naponta vagy 2 naponta biztos ki kell csapni vagy dugni egy jót. Bár nem mindenkiben ugyanolyan a tesztoszteron szintje a sperma termelése. Van akinek csak 4 naponta kell...

najó kitértem :D de a válaszom szerintem:

EGÉSZSÉGTELEN

-HIGIÉNIÁTLAN

-IGÉNYTELEN

-GUSZTUSTALAN

-RONDA

>>>>igazi férfi ilyet nem visel<<<<

19/F

2010. máj. 30. 23:38
 37/49 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy higéniátlan, bármely idegen nyelvű fórumon megerősítik, hogy kellően tisztán tartható.

Ha kipróbálom, mondok esetleg tapasztalatot... (ha érdekel)

Várok még véleményeket...

2010. máj. 30. 23:47
 38/49 anonim ***** válasza:
szerintem tartsd meg a tapasztalataidat:D ha ennyire nem akarod használni a farkad, akkor miért nem vágod le?! pisilni úgy is tudsz, másra meg neked nem kell
2010. máj. 31. 12:14
 39/49 anonim ***** válasza:

22:38!

Egy értelmes gondolkodású, normális férfi! Dejó! :D

Valamelyik előz vagyok am, 18L.

És kérdező!

Ha neked ez jó, akkor minek kérdezed még itt más emberek véleményét? Mert amint láthattad 10ből 10en azt mondják, h mekkora hülyeség ez!

2010. máj. 31. 16:35
 40/49 A kérdező kommentje:
Érdekel, hogy mennyire vevők rá az emberek és mennyire elfogadott itthon ez a nyugati országokban széles körben elterjedt "játék".
2010. máj. 31. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!