Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy önként szeretnék erényövet hordani?
Jaj de sok itt az értetlen.
Persze hogy normális, a szexben elég sokmindent szabad... amedig mindkét félnek megflel. Ez a fétis kategória, ilyet stabil kapcsolatban szoktak bevetni mint a domina eszköztárának részét. Ha erre gerjedsz, keress magadnak egy ilyen érdeklődésű párt. [link]
nem a középkorban élünk ember...
Úúristen most találkoztam ezzel a dologgal gyorsan utána is néztem és mondom bazzeg ez nem embernek való szerintem...
nekem minden reggel áll naponta vagy 2 naponta biztos ki kell csapni vagy dugni egy jót. Bár nem mindenkiben ugyanolyan a tesztoszteron szintje a sperma termelése. Van akinek csak 4 naponta kell...
najó kitértem :D de a válaszom szerintem:
EGÉSZSÉGTELEN
-HIGIÉNIÁTLAN
-IGÉNYTELEN
-GUSZTUSTALAN
-RONDA
>>>>igazi férfi ilyet nem visel<<<<
19/F
Nem hiszem, hogy higéniátlan, bármely idegen nyelvű fórumon megerősítik, hogy kellően tisztán tartható.
Ha kipróbálom, mondok esetleg tapasztalatot... (ha érdekel)
Várok még véleményeket...
22:38!
Egy értelmes gondolkodású, normális férfi! Dejó! :D
Valamelyik előz vagyok am, 18L.
És kérdező!
Ha neked ez jó, akkor minek kérdezed még itt más emberek véleményét? Mert amint láthattad 10ből 10en azt mondják, h mekkora hülyeség ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!