Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy önként szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy önként szeretnék erényövet hordani?

Figyelt kérdés

Ezt nétem ki: [link]

18/f

2010. máj. 29. 00:02
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
ha ez valami divathobort most-hat olyasmit nem erdemes követni. inkabb örülni kene, hogy tarsadalmunk nem követel meg hasonlo primitiv dolgokat. szamodra pedig inkabb lealacsonyito. ha nem karsz szexelni-bar nem ertem miert nem, hacsak nem papnak keszülsz-legyed erös szemelyiseged hozza
2010. máj. 29. 01:48
 12/49 anonim ***** válasza:

00:25-00:34 nayon LOL

pár percig aszaltam rajta XD

2010. máj. 29. 08:50
 13/49 anonim ***** válasza:

Köztudott, hogy ha egy ffi nem szexel/maszturbál egy ideig, akkor fájni fog a heréje.A sperma folyamatosan termelődik, és a szervezet nem képes mindet felszívni.

18 évesen feltételezem 18 évesen dúlnak a hormonjaid, impotens se vagy, akkor minek az erényöv?:D

Meg különben is...megfosztanád magad az élvezetektől:D:D

2010. máj. 29. 09:29
 14/49 anonim válasza:
sokan néznének hülyének miatta
2010. máj. 29. 12:13
 15/49 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon szexi, le is tépném a fickóról... :D XD
2010. máj. 29. 12:16
 16/49 anonim ***** válasza:

És mi van, ha valamiért vagy csak spontán merevedésed lesz...? az kibacottul fájni fog ám :P

Amúgy szerintem se normális dolog. Kiéheztetni enélkül is tudod magad...

2010. máj. 29. 14:14
 17/49 anonim ***** válasza:
Most először hallok férfi erényövről. Az istenért sem vennék fel ilyet. Te meg kedves kérdező, szerintem ne erre költsd a pénzed, hanem valami értelmesebbre. (annak aki nem tudta mi az az erényöv: a keresztes háborúban, a háborúba készülő férfiak, egy vastag fém "övet" raktak asszonyaikra, hogy azok ne tudjanak sex-elni, amíg ők haza nem érnek. Ezeket átlagban egy nagy lakattal zárták le, és a kulcsot magukkal vitték. Az ürítésre, volt két pici retesz de sok nő belehalt az erényöv viselésébe fertőzések miatt.)
2010. máj. 29. 20:14
 18/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, de még várok többet is!!!

Mindenképp meg fogom venni, őrült kíváncsi vagyok, és ezzel talán megfelelően kontrollálhatom magam. Nehezen tudok menekülni a perverz gondolatoktól.

2010. máj. 29. 22:27
 19/49 anonim ***** válasza:
nem,kövezzük meg!
2010. máj. 30. 20:53
 20/49 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez bármikor levehető. Szóval kb olyan, mintha nem is lenne... Nem? Tőlem meg azt csinálsz, amit akarsz.
2010. máj. 30. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!