Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert csabit el egy nos ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csabit el egy nos ferfi egy hazas not, ha nem akar semmit tole?

Figyelt kérdés

konkretan mindent megtett hogy a no belezugjon..ezt el is ismerte a ferfi..hosszu idon keresztul (evekrol van szo) huzta ugymond az agyat a nonek addig amig a no vegre nem birta tovbb es lepett..erre a ferfi konkretan visszautasitotta..

tenyleg vannak ferfiak akik csak egonoveles celjabol csabitgatnak ? volt valaki mar hasonlo helyzetben?

2017. okt. 11. 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az exem egy családos pasi miatt lépett le, amikor minomdták a válást a pasi dobta őt mert esze ágában sem volt hogy a csádját elhagyja.

Vannak önbizalomhiányos férfiak akik folyton boizonyítani akarnak. A tied is ilyen. Csak figyeld meg hogy találni fog másik nőt helyetted akinek fűzheti a fejét.

2017. okt. 11. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:

"Miert csabit el egy nos ferfi egy hazas not, ha nem akar semmit tole?"

MERT MEG AKARJA DUGNI. Ezen mit kell magyarázni? Vagy nem értem.

2017. okt. 11. 11:59
 3/8 A kérdező kommentje:

2es valaszolo..

nem akarja megdugni sem..

VISSZAUTASITOTTA a no KONKRET kozeledeset

2017. okt. 11. 12:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen férfiak.

Én is gondoltam már rá 8 év után, hogy kellene kicsit alkotni, de rájöttem, h sok értelme nincs.

2017. okt. 11. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Mert a nõnek eleve olyan viselkedése volt a férfival szemben, hogy az észrevette,hogy tetszik neki.

Senkit sem lehet elcsábitani,ha a másik nem müködik közre.

2017. okt. 11. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor nem történt elcsábítás.

Elcsábítás = Szex (minimum)

De ez így van tényleg szerintem minden ember fejében.

2017. okt. 11. 12:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Elég gerinctelen vagy a pároddal szemben hogy megcsatad. Tudom hogy nem fizikailag és fellángolásból hanem lelkileg és megfontoltan de az még súlyosabb.
2017. okt. 11. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Elcsábítani csak azt lehet, aki hagyja. Persze könnyű ezt a másik félre fogni. Egy házas férfitól mennyire hangzana bénán, hogy elcsábította egy másik nő?
2017. okt. 11. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!