Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csabit el egy nos ferfi egy hazas not, ha nem akar semmit tole?
konkretan mindent megtett hogy a no belezugjon..ezt el is ismerte a ferfi..hosszu idon keresztul (evekrol van szo) huzta ugymond az agyat a nonek addig amig a no vegre nem birta tovbb es lepett..erre a ferfi konkretan visszautasitotta..
tenyleg vannak ferfiak akik csak egonoveles celjabol csabitgatnak ? volt valaki mar hasonlo helyzetben?
Az exem egy családos pasi miatt lépett le, amikor minomdták a válást a pasi dobta őt mert esze ágában sem volt hogy a csádját elhagyja.
Vannak önbizalomhiányos férfiak akik folyton boizonyítani akarnak. A tied is ilyen. Csak figyeld meg hogy találni fog másik nőt helyetted akinek fűzheti a fejét.
"Miert csabit el egy nos ferfi egy hazas not, ha nem akar semmit tole?"
MERT MEG AKARJA DUGNI. Ezen mit kell magyarázni? Vagy nem értem.
2es valaszolo..
nem akarja megdugni sem..
VISSZAUTASITOTTA a no KONKRET kozeledeset
Vannak ilyen férfiak.
Én is gondoltam már rá 8 év után, hogy kellene kicsit alkotni, de rájöttem, h sok értelme nincs.
Mert a nõnek eleve olyan viselkedése volt a férfival szemben, hogy az észrevette,hogy tetszik neki.
Senkit sem lehet elcsábitani,ha a másik nem müködik közre.
Akkor nem történt elcsábítás.
Elcsábítás = Szex (minimum)
De ez így van tényleg szerintem minden ember fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!