Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek jelöl be, ha úgysem akar semmit?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, bár igaz csak ritkán találkozunk. Jól elvoltunk, eleinte azt hittem, hogy csak félős azért nem mer közeledni hozzám, de mikor elmondtam, hogy többet is találkozhatnánk lerázott, hogy ő nem akar többet barátságnál, erre a minap bejelölt facen, ahol "örömmel" látom, hogy van barátnője. Nos nem értem, tudja, hogy nekem bejön, ő meg nem akar semmit tőlem, akkor minek jelöl be ismerősnek?2017. aug. 8. 14:00
1/7 anonim válasza:
Bejelölt udvariasságból.Vagy az is lehet, hogy igy akarta tudtodra adni,hogy van valakije.
2/7 anonim válasza:
A fiataloknal ez reflex. Olyan mint az idosebbeknel a koszones.
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Egy bejelölés nem jelent semmit. Az arra hajlamos emberek akkor is bejelölnek, ha találkoztatok egyszer az életben valahol, beszéltetek öt mondatot és megjegyezte a nevedet.
4/7 anonim válasza:
Nem érdekelne, törölném a jelölést.
Jól értelmezem, hogy a barátnője mellett találkozgatott veled anno?
5/7 A kérdező kommentje:
Nincs sok ismerőse, kevesebb van, mint nekem, pedig én se jelölök vissza mindenkit.
Nem kettesben találkozgattunk, mások is ott voltak.
2017. aug. 8. 14:13
6/7 anonim válasza:
"Nincs sok ismerőse, kevesebb van, mint nekem, pedig én se jelölök vissza mindenkit." - És? Kérdező, megkaptad a kérdésedre a választ, szóval innentől ne cifrázd. Tudjuk, hogy reménykedsz, hogy ez valami jel, hogy mégiscsak érdekled a srácot, de nem, nem érdekled. Világos?
7/7 anonim válasza:
5.: akkor mi a bajod? Társaságban találkoztatok, de nem jössz be neki és kapcsolatban is van. Mivel ismer, ezért bejelölt. Nem spilázod ezt túl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!