Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valósak lehetnek annak a férfinak az érzelmei aki bevallja őket, de ugyanakkor közli, hogy nem akar semmit?
Figyelt kérdés
Olyanról tudunk amikor a férfi hazudik, érzelmet "színlel", hogy elerjen valamit a lánynál.. De ha bevallja, hogy érez és hogy nem akar semmit..jelen esetben foglalt férfiról van szó..2017. szept. 25. 19:45
1/6 anonim válasza:
Úgy beszélsz, mintha lány sosem hazudna meg színlelne...
A kérdésre visszatérve viszont ha valaki azt mondja hogy "nem akar semmit", az többnyire igaz. Hiszen ha akar valamit, akkor miért állítaná az ellenkezőjét.
2/6 A kérdező kommentje:
Újra fogalmazom.. Létezik, hogy nem akar semmit annak ellenére, hogy erős érzelmei vannak?
2017. szept. 25. 19:52
3/6 anonim válasza:
Igen, mert nem akar bonyodalmakat. Én sem akarnék, csak testiséget.
4/6 anonim válasza:
Ja, létezik.
Voltam én is így, bejött a nő, minden passzolt velünk, de túlvariáltam az egészet és inkább úgy döntöttem nem foglalkozok vele. Pedig oda meg vissza volt értem (bevallása szerint) lehet ez "rémített" meg amúgy.
5/6 anonim válasza:
Ha szeretné bevallani, ettől megkönnyebbül, akkor tegye. Vállaljon felelősséget a döntéseiért. Ha egyiket válassza, akkor búcsúzzon el a másiktól, zárja ba a kis kapukat.
6/6 anonim válasza:
Persze.
Bármilyen meglepően is hangzik, de van olyan férfi is, aki tud uralkodni az ösztönein.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!