Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akar tőlem semmit, akkor miért csinálja ezt?
Adott egy pasi, akivel nagyon jóban voltunk/vagyunk. Beleszerettem,el is mondtam neki. Azt mondta akkor,hogy nem tudja mi legyen velünk,lér egy hét gondolkodási időt. (Elég sok családi/egyéb gondjai adódtak, (szülő halála, másik szülő betegsége)) Egy hét után mondta,hogy ő nem tud /akar most bevállalni egy kapcsolatot. Ez 2 hónapja volt. Azóta újabb gondjai is adódtak,tényleg rá jár a rúd nagyon. Ezek ellenére szinte minden szabadidejét ,(ami nagyon kevés a problémák miatt) velem töltötte:mozi,kávézó,étterem stb stb.
Most elutazott,hogy kipihenje magát,mert nem bírat tovább és onnan is írja,hpgy hiányzom neki stb.
Ha nem akar most semmit,akkor miért csinálja ezt?? Ez azt jelentheti,hogy a a későbbiekben még lehet köztünk valami?
Hiszen amikor azt mondom neki,hogy szeretlek,azt mondja ő is. Nem értem:/
Ha picit "helyreáll " az élete,lehet még nála esélyem ezek szerint?
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!