Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokszor magányos vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor magányos vagyok, de annyira undorítóan nézek ki, hogy nem is lennék képes párkapcsolatra. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon irigylem a boldog kapcsolatban élő embereket, és sokszor elképzelem, milyen jó lenne egy társ.

Ismerkedni viszont nem merek, egyrészt nyilván azért, mert valószínűleg csak visszautasítást kapnék, másrészt, ha valakinek véletlenül mégis lenne gusztusa hozzám, úgyse tudnék testi kontaktust létesíteni ilyen külsővel. Mit csináljak? Vegyek egy kutyát? Mivel tudom elfoglalni magam, hogy ne érezzem magam ennyire magányosnak?

2017. okt. 9. 11:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Van macskám, de csak akkor mutat érdeklődést felém, ha kaját kap.
2017. okt. 9. 12:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, vagy valami olyasmi.?????

Ez is itt a baj te saját magadat nyomod el az ilyen dolgokkal, depressziós vagy szerintem de az nagyon. ::((

1/ Lépj ki ebből és változtass magadon az új dolgoknak mindig örül az ember.

2/ ha csinálsz v mit, vagy kezdeményezel egy fiúnak ne mond meg magadnak hogy mi lesz majd, pl... csúnya vagyok, nem kellek úgysem....

Ilyeneket mellőzni kene.

3/ csak hogy tud mindenkiben van valami mi jó, valami szeretni való, nem kell hogy tökéletes légy ahoz hogy boldog legy v kivel. :)

Honnan tudod azt hogy mit tudsz egy fiúnak nyújtani ha ki sem probaltad, szó... hagyd el a negatív dolgokat és lépj túl ezen.

2017. okt. 9. 12:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne legyél ennyire negatív, mindenkinek eljön az ideje, a kulcsszó a türelem. A mesterséges intelligencia és a robot-technológia elképesztő ütemben fejlődik, legfeljebb 10 év, és vehetsz magadnak egy tökéletesen élethű robot-férfit.
2017. okt. 9. 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is a robotférfire szavazok.

Nem hazudik, nem csap be, nem futkos más nők után, csak a tiéd.

2017. okt. 9. 14:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó ez kb fake poszt. Bár sajnos se nem vicces, se nem érdekes így.
2017. okt. 9. 16:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Küldj képet, annyira biztos nem vagy ronda. :)
2017. okt. 10. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!