Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A bosszú miért édes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bosszú miért édes?

Figyelt kérdés
Meséljetek, épp az exem fogom.... -ni
2017. okt. 7. 23:25
1 2
 1/13 AchromaticSmarties ***** válasza:
87%
Nem édes.
2017. okt. 7. 23:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A savanyú szőlőhöz képest kérdező vagy csak úgy általában ? :D

31/f

2017. okt. 7. 23:29
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem édes.
2017. okt. 7. 23:29
 4/13 anonim ***** válasza:
mert az élet túlcukrozta, hogy az amúgy keserű ízét elvegye, és így cukorbeteg legyél idegbeteg helyett.
2017. okt. 7. 23:31
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem az, marmint bizonyos erettsegi szint felett. 14 evesek koreiben meg elmegy.
2017. okt. 7. 23:34
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Inkább keserű. Egy egoista, unintelligens cselekedet.
2017. okt. 7. 23:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy srác, anno csúnyán átbasz**tt,de úgy döntöttem nem állok bosszút rajta, mert inkább maradok a saját szintemen. Eltelt 1 év. A srácon én már rég túl léptem, de kb 3 hómapja egyfolytába keres, hogy találkozni akar stb. Azóta lett valakim akivel boldog vagyok, de igazából még ezt sem mondtam el neki, mert totál nem érdekel még az se, hogy tudja, hogy boldog vagyok. Szerinted mi az igazi bosszú? figyelembe sem venni a másikat, mintha levegő lenne vagy az, hogy jól megszívatom és még amiatt is szarul érezni magad?
2017. okt. 8. 00:05
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

Amíg tervezgeted addig tud édes lenni.

Utólag meg általában rájön az ember, hogy szánalmas, és marad a szégyen, meg az üresség

2017. okt. 8. 00:06
 9/13 anonim ***** válasza:
8 as igazat írt
2017. okt. 8. 00:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg. Az exbarátom megcsalt, ráadásul utána össze is jött a lánnyal. Mint egy ovodás, elöször nekiálltam könyörögni, hogy fogadjon vissza, majd azon gondolkoztam, hogy állhatnék bosszut rajtuk. Totál hülyét csináltam magambol, szerintem roppant jol szorakoztak rajtam. Végül az lett a vége 2 év után, hogy rámirt az exem, elmesélte, hogy milyen rossz a lánnyal, mennyire megbánta, és reméli még összejöhet velem. Ekkor én nevettem az ö arcába, hogy igen, visszanyal a fagyi? Ezt a vonatot már lekéste.. Hidd el, nem kell bosszut állni, ugyis visszakapja az élettöl a sok rosszat amit tesz..
2017. okt. 8. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!