Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is így gondoljátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is így gondoljátok, hogy édes a bosszú?

Figyelt kérdés

Magyarán, ha valaki megbánott,ti mit tesztek?

Bosszút álltok vagy sem?

Miért mondják akkor ,hogy édes a bosszú?

2017. márc. 22. 18:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%

Ez szituáció függő.

Van, hogy igen, van, hogy nem.

L

2017. márc. 22. 18:44
 2/21 anonim ***** válasza:
71%
Attól függ mennyit nyerek a bosszúval. Ha sokat, akkor édes. Ha semmit értelmetlen.
2017. márc. 22. 18:45
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
A bosszú a gyengék és az ostobák fegyvere, akik gyerekesen viselkednek.
2017. márc. 22. 18:46
 4/21 anonim ***** válasza:
82%

ha valaki gyökér volt arra nem éri meg időt pazarolni utólag

ha még próbálkozik, akkor le lehet pattintani megfelelő módszerekkel

24F

2017. márc. 22. 18:55
 5/21 anonim ***** válasza:
63%
Akik így gondolják, kiesnek gyorsan az ismeretségi körömből.
2017. márc. 22. 18:57
 6/21 anonim ***** válasza:
72%
Inkább viseld emelt fővel a sérelmeket. Ettől magasabb szintre kerülsz erkölcsileg. Amúgy azt is mondják, hogy "kicsinyes" vagy "gyerekes" bosszú - inkább ezekkel értek egyet.
2017. márc. 22. 18:58
 7/21 anonim ***** válasza:
A legidegesítőbb neki, ha semmibe veszed, átnézel rajta és kizárod az életedből. Ez persze nehéz eleinte, de, ha erőt veszel magadon és gyakorlod ezt, szokássá válhat.
2017. márc. 22. 19:05
 8/21 anonim ***** válasza:
70%

Éééédeeees,nyaaamiiii! :D Hosszú idő volt eljutni addig a pontig míg azt mondtam elég!Mindig elintéztem egy legyintéssel és semmibevétellel.

De mivel az emberek nagy része egy gyökér már nagyon meguntam,hogy ne töröljem vissza a lábam! :)

2017. márc. 22. 19:20
 9/21 anonim ***** válasza:
95%
Hát én még soha senkin nem álltam bosszút, no nem azért, mert annyira jó szándékú lennék, inkább csak lusta vagyok rá, fölösleges energiapocsékolásnak tartom. A bosszú nem édes, hanem körülményes és fárasztó, semmi hasznom nem származna belőle.
2017. márc. 22. 19:23
 10/21 A kérdező kommentje:
És,ha van értelme? Tanuljon belőle,!!
2017. márc. 22. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!