Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok pasi miért utólag jön rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért utólag jön rá, hogy "mit vesztett"?

Figyelt kérdés

Gyakran előfordul, hogy ismerkedek valakivel, de néhány randi után mintha megijednének a dologtól(pedig mindig ők hívnak randizni, ők írnak rám/hívnak fel legtöbbször stb), kihátrálnak, pedig tök jól elvagyunk, vagy pl én hamar beléjük szerelmesedek és türelmetlen vagyok, nem vártam meg eddig, hogy ők is hasonlóan érezzenek, mert azt gondoltam, hogy valaki vagy belémszeret max 3-4 randi után, vagy soha nem fog :D Tudom, ez elhamarkodott volt, de magamból indultam ki, nálam vagy jön a fellángolás az elején, vagy sose fog.

Aztán nem beszélünk tovább, eltelik egy bizonyos idő, pár hét, pár hónap, és megint felbukkannak. Azért, mert szeretnék újra megpróbálni, mert milyen jókat beszélgettünk, milyen jól elvoltunk stb. Magamról annyit, hogy vékony, igényes lány vagyok, egyetemista, nincsenek káros szokásaim, megválogatom azokat az embereket, akikkel körülveszem magam, de aki érdekel, azzal nagyon szeretek beszélgetni, aranyosnak, jófejnek tartanak. Nem vagyok tapadós, van tartásom, látom az értékeimet, de azért egoista sem vagyok :D Szeretem a jó humort, az életvidámságot stb.

De miért van az, hogy utólag jön rá sok pasi, hogy mégiscsak jó lett volna komolyabban venni? Vagy én nem adok elég időt nekik, ahhoz, hogy elkezdjenek többet érezni?

A legutóbbi ilyen példa: szerelmes voltam tavaly egy srácba, de ő még nagyon nem vette komolyan a dolgokat, hülyíteni próbált(csak szexre ment). Erre most nemrég megint rámírt, hogy jól érezte magát velem és sokat komolyodott, próbáljuk meg újra, és kész regényeket írt. De nekem már nem kell a srác, meg is mondtam neki, hogy ne haragudjon, de nem tudnék már bízni benne.

22L

2017. okt. 4. 06:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 nem vagyok éretlen és nem szórakoznak velem a fiúk. Elég komoly, értelmes, tanult srácokkal szoktam ismerkedni. Pontosan azt ismetelted, amit én is írtam: kapkodtam, türelmetlen voltam, nem adtam időt a dolgoknak, de ez fiataloknál nem ritka dolog. 21 éves vagyok...mégis miért kellett volna eddig annyira érett nőnek lennem? Épp csak most válok felnőtté...
2017. okt. 4. 10:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem is úgy tūnik, mintha a saját egocentrikus szemszögedbõl néznéd mindezt. Szerintem ezek a pasik úgyan így mindenkinél "eltūnnek", majd újra felbukkannak, amikor úgy van kedvük. Nem értem az analízálásod, tulajdonképpen mibõl szūrted le, hogy azért bukkannak fel másodjára, mert rájöttek "hogy te vagy az igazi" nekik? Ez miképp nyílvánul meg? Velem is van olyan, hogy valaki érdeklõdik, majd eltūnik, majd újra felbukkan és így tovább.

Azért tūnsz éretlennek és komolytalannak, mert sok pasi között ugrálsz, ilyenkor nem-igen lehet komoly kapcsolatról beszélni, amíg többes számba beszélsz ebben a témában, mintha egyszerre több pasinak akarnál sokat jelenteni. Nyílván tetszesz nekik, de biztosan érzik rajtad, hogy nem vagy komolyanvehetõ, akkor meg miért kellene akkora feneket keríteni a dolognak, hogy azt hiszed minden ilyen pasinak nagy dráma, ha elveszít téged:O?

2017. okt. 4. 13:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ami könnyen jön, az értéktelen, kérdező. Igazán csak azt becsüljük, amiért alaposan megdolgoztunk, megszenvedtünk. Te hamar esel szerelembe, a partnereid hamar kapják meg a szerelmedet. Ergo, "olcsó" szerelmecskének tűnik a szemükben. Utólag belegondolva persze már átérzik a súlyát, de akkor már késő.
2017. okt. 5. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az is unalmas, ha valaki mindenáron elérhetetlennek akar tūnni. Oké, túl tapadósnak sem kell lenni, de az egésznek semmi köze a kapcsolathoz. Könnyelmū az, aki sok pasi között ugrál. Ne akarj mindenkinek fontoskodni, inkább arra koncentrálj, hogy találj egy valakit, aki tényleg fontos. Ha valaki tényleg az életed része, azt megérzed te is, illetve õ is, kölcsönösen, akkor nem fog számítani az, hogy elérhetetlen, illetve a közelségét is értékelni fogod.
2017. okt. 5. 11:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szokott lenni egy srác, aki a közeli barátod meghallgatja amit elmesélsz erről és ő otthon szid mindent magában.
2017. okt. 7. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!