Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért utólag jön rá, hogy "mit vesztett"?
Gyakran előfordul, hogy ismerkedek valakivel, de néhány randi után mintha megijednének a dologtól(pedig mindig ők hívnak randizni, ők írnak rám/hívnak fel legtöbbször stb), kihátrálnak, pedig tök jól elvagyunk, vagy pl én hamar beléjük szerelmesedek és türelmetlen vagyok, nem vártam meg eddig, hogy ők is hasonlóan érezzenek, mert azt gondoltam, hogy valaki vagy belémszeret max 3-4 randi után, vagy soha nem fog :D Tudom, ez elhamarkodott volt, de magamból indultam ki, nálam vagy jön a fellángolás az elején, vagy sose fog.
Aztán nem beszélünk tovább, eltelik egy bizonyos idő, pár hét, pár hónap, és megint felbukkannak. Azért, mert szeretnék újra megpróbálni, mert milyen jókat beszélgettünk, milyen jól elvoltunk stb. Magamról annyit, hogy vékony, igényes lány vagyok, egyetemista, nincsenek káros szokásaim, megválogatom azokat az embereket, akikkel körülveszem magam, de aki érdekel, azzal nagyon szeretek beszélgetni, aranyosnak, jófejnek tartanak. Nem vagyok tapadós, van tartásom, látom az értékeimet, de azért egoista sem vagyok :D Szeretem a jó humort, az életvidámságot stb.
De miért van az, hogy utólag jön rá sok pasi, hogy mégiscsak jó lett volna komolyabban venni? Vagy én nem adok elég időt nekik, ahhoz, hogy elkezdjenek többet érezni?
A legutóbbi ilyen példa: szerelmes voltam tavaly egy srácba, de ő még nagyon nem vette komolyan a dolgokat, hülyíteni próbált(csak szexre ment). Erre most nemrég megint rámírt, hogy jól érezte magát velem és sokat komolyodott, próbáljuk meg újra, és kész regényeket írt. De nekem már nem kell a srác, meg is mondtam neki, hogy ne haragudjon, de nem tudnék már bízni benne.
22L
peerszemár :D
azért ne higgy el mindent!
ezek hátterében legtöbbször az van, hogy más csajokkal is beszélgetnek, randizgatnak, és éppen van nálad vonzóbb/jobb=/több, ezért téged talonba tesznek. (meghalt a macskám, elromlott a kocsim, munkahelyetváltok stb kifogások)
Amikor azonban nem jön össze azzal a másik kiszemelttel, jobb hijján rád írnak, hogy na akkor újra, mert rájöttem mekkora kincs vagy bla bla bla....tenyérbemászás.
amugy ijesztő valóban, ha nekem mondanád a 3. randin h szeretsz, nem tudnám hova tenni, és arra gondolnék, hogy ha nekem ilyen hamar mondtad, biztosan másoknak sem tart tovább ezt kihozni belőled...
#2 jézus, dehogy mondom 3 randi után :D Az olyankor még nemis szerelem, csak fellángolás, hogy szeretnék valakit összvissz 3 randi után? Elég felszínes dolog lenne.
Amúgy nem tudom, ez a "talált épp jobbat" - ezeknek a pasiknak azóta sincs barátnőjük. Gondolom csak szexre mennek mindenkinél, vagy nem tudom(21-25 éves korosztály), de direkt randiztam olyannal is, aki nem épp jó pasi, tehát örülhetett, hogy szóba álltam vele, de azzal sem lett semmi, viszont tinderen továbbra is fent van...azt hiszem, rejtély megoldva :D
#6 Én azt gyanítom, hogy rosszul álltam a dolgokhoz és ezeket ponthogy én rontottam el. Kapkodós voltam, nem hagytam időt, hogy kialakuljon valami mélyebb, hanem, ha pár randi után nem éreztem, hogy fülig szerelmesek, akkor egyszerűen továbbléptem :D Annak ellenére is, hogy amúgy minden jól alakult addig. Pedig pont az lenne a gáz, ha túl hamar lennének szerelmesek, úgy, hogy még nemis ismernek. Akkor nemis tudnám komolyan venni őket. Szerintem türelmesebbnek kéne lennem...ezt amúgy már szüleim is tanácsolták.
Reálisan nézve, ha nem tudták volna elképzelni, hogy járjanak velem, akkor nemis hívtak volna többedik randira, és nem vennék fel velem újra a kapcsolatot, hanem szimplán továbblépnének, ahogy te is írtad...elég jó pasikról van szó, nem olyanok, akik ne találnának mást minden ujjukra, ha akarnak.
Egyetértek veled, ami a telhetetlenséget illeti. Viszont ha belegondolsz nem feltétlenül reális, hogy megismer egy férfi valakit, és eleve "jobb kell". Ez egy végtelenített dolog lenne, mert mindig van jobb, és a legjobbat is meg lehet unni.
Van egy kis ellentmondás is abban amit írtál, hogy "nálam vagy jön a fellángolás az elején, vagy sose fog". Inkább ez lehet a gond, hogy nem vagy az ideáljuk, viszont szimpatikus vagy, és el tudnák veled képzelni, de nem tudnak elszakadni attól, ami a fantáziájukban van. Ha igazságtalan vagy, akkor most utálod ezeket az embereket, pedig a nők is ugyanezt csinálják. Pl nem elég magas a férfi, vagy ilyen-olyan dolgokban ahogy mondjátok "lejjeb kellett adnom".... Nekünk meg ezzel kell szembesülni, így viszont teljesen kirakattá válik a társkapcsolat mindkét oldalról.
Szerintem akik lelépnek, és később jönnek rá, azokat nem kell sajnálni. Mármint hogy nem lett belőle kapcsolat. Nekem nemrég ért véget egy kapcsolatom, ahol a lánnyal emberileg, barátilag kijöttünk, de ő hónapok után jött rá, hogy nem tud igazán szeretni. Ez sem jobb. Innen nézve jobban jársz, ha nem vagy hónapokig hülyítve, hogy aztán később derüljön ki, hogy nem vagy az esete.
#8 de épp ezaz, hogy nem ők léptek le, hanem én hagytam őket faképnél. Tetszeni meg biztos tetszettem nekik, különben minek hívnának randizni többször is? Ha nekem nem tetszik valaki, vagy nem tudnám elképzelni, hogy járjak vele, akkor nem hívom sehova. Ráadásul ezek mindig többórásak, ami után haza is szoktak vinni, ha 1 órát is kell vezetniük. (Amúgy meg vékony vagyok, formás, sokat sportolok, arcra is szépnek mondanak, nyilván nem véletlen, hogy mindig jó pasik hívnak randira. Szóval nem hiszem, hogy ezzel lenne a gond.) De nyilván mindig mindenkinél lehetne jobbat találni, csak így sosem lesz kapcsolat egyikből sem :D Életed végéig is kergetheted a nem létező tökéletest.
Amúgy, ha az élet mindig ugyanazt a problémát görgeti eléd, akkor nem a világban van a hiba, hanem benned. És szerintem nálam ez a türelmetlenség, bizalmatlanság a hiba. Meg az, hogy talán túl sok Disney-mesét néztem kiskoromban, és abban a hitben voltam, hogy csak az első látásra szerelem az igaz szerelem :D:D
Éretlen butuska lány vagy még. Ezt most nem bántóan szeretném írni. Azt írod, hogy 3. randi után te maximum fellángolást érzel, de fordítva elvárod azt, hogy a fiúk érezzék a mindent elsöprő szerelmet. Teljesen jól alakul az ismerkedés, de félre dobod az egészet, egy olyan dolog miatt, amit te magad sem tudsz nyújtani.
Csapongsz, kapkodsz, és egyértelműen nem tudsz még túl sokat nyújtani egy férfinak, ezért szórakoznak még veled ezek az éretlenebb fiúk. Ha végre képes leszel felnőtt nő módjára ismerkedni, lesz esélyed egy komolyabb jelentkezőnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!