Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Volt már hogy "futotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már hogy "futottatok pasi után" és rájöttetek utólag hogy nem kellett volna?

Figyelt kérdés

Most jövök rá hogy mennyire kapartam érte hogy összejöjjünk, megaláztam saját magam stb. Legszívesebben elásnám magam :(

Mással is volt ilyen?

2013. jún. 7. 16:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ó, hányszor! :) Nyugi, túl leszel rajta! :)
2013. jún. 7. 16:31
 2/25 anonim ***** válasza:
Egyszer... néha eszembe jut így 5 év után is és elönt a szégyenérzés.
2013. jún. 7. 16:34
 3/25 A kérdező kommentje:

Igen? Jajj de most nagyon ciki :(

És a b*nkó még tudta is hogy oda meg vissza vagyok érte, és csak húzta az agyam. Én meg csak tepertem, tepertem, kerestem őt. Majd a szemembe hazudott nem tudom hányszor meg behülyített...Majd egy hülye ürüggyel dobott engem, mert nem érdekeltem őt, csak szexre kellettem volna. És akkor még kezdtem el mondogatni hogy "de miért nem próbáljuk meg együtt?" erre: nem, semmi kedvem hozzá...

2013. jún. 7. 16:34
 4/25 anonim ***** válasza:
én pont az az ember voltam, aki után futottak. Egyszerűen a csaj mindent félreértett. 3x küldtem el, és utána mondtam neki, hogy nem lesz semmi (újra) és akkor elkezdett sírni meg minden, szal lehet hogy te vagy az idióta és félreértesz sok mindent :D de persze az is lehet hogy tényleg egy tacskó a fiú
2013. jún. 7. 16:38
 5/25 anonim ***** válasza:
57%

igen, és az a megalázó benne hogy a pasi tudja hogy te odáig vagy érte és ezt ki is használja.

vagy játssza az elérhetetlent még jobban vagy ad is meg nem is. de nem kellesz neki az a lényeg.

a pasik ilyenek

2013. jún. 7. 16:39
 6/25 anonim ***** válasza:

legalább nem ámított.

hidd el rosszabb lett volna ha a legyünk barátok-szöveggel jött volna, aztán közben hiteget, pl. megölelget meg hasonlók, de szexet már mondjuk nem enged.

én meg ilyen tirpákot fogtam ki de sebaj, most találtam egy olyan pasit, akiben egy az egyben megvannak az ő jó tulajdonságai, de a rossz tulajdonságai sokkal enyhébbek és ami a plussz: hogy ő még szeret is

majd elfelejted ezt a pasit és kapsz jobbat, csak lehet hogy arra várnod kell

2013. jún. 7. 16:39
 7/25 A kérdező kommentje:

ma 16:38

Ő nem küldött el 3X sőt, egyszer sem küldött el szavakkal, csak húzta az agyam. Olyanok hogy mondtam hogy "nem találkozunk hétvégén?" erre ő: "jó lenne, de nem érek rá, majd szólok mikor okés nekem" és teltek a napok, sehol semmi. Mondom mi van már? "Jaj bocsi közbejött megint XY dolog, péntek délután ráérsz? Már nagyon hiányzol, remélem láthatlak"

És ilyenek...

2013. jún. 7. 16:44
 8/25 anonim ***** válasza:
Pont jelenleg is futok az exem után már hónapok óta de hallani nem akar rólam. Tegnap letiltott facen is. Örült dolgokat tettem érte de semmi nem hatotta meg...most kezdem belátni hogy ez hülyeség..de a szerelem elvakit.
2013. jún. 7. 16:46
 9/25 A kérdező kommentje:

16:39

Igen itt az volt hogy ad is meg nem is. Eleinte egy picit én tereltem a dolgokat, de inkább ő nyomult. Majd elkezdett let*jni, hanyagolni, de azért egy kicsit szinten tartotta a dolgokat, hogy annyira nem tűnt el, néha adott egy kicsit..

ma 16:39

Az enyém konkrétan megmondta hogy "Nem vagyok már rád kíváncsi, ennyi" letiltott, letörölt facen is. Mondjuk azért sztem ő pont az hogy a szexben benne lett volna, meg van egy olyan érzésem hogy most is benne lenne, ha úgy alakulna. Csak pont ez az hogy nehezen kapható vagyok (szűz is) és sokat kellett volna velem bajlódnia mire levarázsolja rólam a bugyimat. Annyira meg nem voltam neki érdekes...

2013. jún. 7. 16:48
 10/25 anonim ***** válasza:
Én nem sajnálom amiket tettem mert legalább megpróbáltam igy tiszta a lelkiismeretem hogy nem rajtam múlt. Ő a hülye hogy elenged.
2013. jún. 7. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!