Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már hogy "futottatok pasi után" és rájöttetek utólag hogy nem kellett volna?
Most jövök rá hogy mennyire kapartam érte hogy összejöjjünk, megaláztam saját magam stb. Legszívesebben elásnám magam :(
Mással is volt ilyen?
Igen? Jajj de most nagyon ciki :(
És a b*nkó még tudta is hogy oda meg vissza vagyok érte, és csak húzta az agyam. Én meg csak tepertem, tepertem, kerestem őt. Majd a szemembe hazudott nem tudom hányszor meg behülyített...Majd egy hülye ürüggyel dobott engem, mert nem érdekeltem őt, csak szexre kellettem volna. És akkor még kezdtem el mondogatni hogy "de miért nem próbáljuk meg együtt?" erre: nem, semmi kedvem hozzá...
igen, és az a megalázó benne hogy a pasi tudja hogy te odáig vagy érte és ezt ki is használja.
vagy játssza az elérhetetlent még jobban vagy ad is meg nem is. de nem kellesz neki az a lényeg.
a pasik ilyenek
legalább nem ámított.
hidd el rosszabb lett volna ha a legyünk barátok-szöveggel jött volna, aztán közben hiteget, pl. megölelget meg hasonlók, de szexet már mondjuk nem enged.
én meg ilyen tirpákot fogtam ki de sebaj, most találtam egy olyan pasit, akiben egy az egyben megvannak az ő jó tulajdonságai, de a rossz tulajdonságai sokkal enyhébbek és ami a plussz: hogy ő még szeret is
majd elfelejted ezt a pasit és kapsz jobbat, csak lehet hogy arra várnod kell
ma 16:38
Ő nem küldött el 3X sőt, egyszer sem küldött el szavakkal, csak húzta az agyam. Olyanok hogy mondtam hogy "nem találkozunk hétvégén?" erre ő: "jó lenne, de nem érek rá, majd szólok mikor okés nekem" és teltek a napok, sehol semmi. Mondom mi van már? "Jaj bocsi közbejött megint XY dolog, péntek délután ráérsz? Már nagyon hiányzol, remélem láthatlak"
És ilyenek...
16:39
Igen itt az volt hogy ad is meg nem is. Eleinte egy picit én tereltem a dolgokat, de inkább ő nyomult. Majd elkezdett let*jni, hanyagolni, de azért egy kicsit szinten tartotta a dolgokat, hogy annyira nem tűnt el, néha adott egy kicsit..
ma 16:39
Az enyém konkrétan megmondta hogy "Nem vagyok már rád kíváncsi, ennyi" letiltott, letörölt facen is. Mondjuk azért sztem ő pont az hogy a szexben benne lett volna, meg van egy olyan érzésem hogy most is benne lenne, ha úgy alakulna. Csak pont ez az hogy nehezen kapható vagyok (szűz is) és sokat kellett volna velem bajlódnia mire levarázsolja rólam a bugyimat. Annyira meg nem voltam neki érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!