Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már hogy "futottatok pasi után" és rájöttetek utólag hogy nem kellett volna?
Figyelt kérdés
Most jövök rá hogy mennyire kapartam érte hogy összejöjjünk, megaláztam saját magam stb. Legszívesebben elásnám magam :(
Mással is volt ilyen?
2013. jún. 7. 16:29
21/25 anonim válasza:
fut utána még vagy 20 csaj és amelyik engedi azt megbaxxa
bezzeg aki nem sok csajnak kéne arra rá se néznél :DDD
szívás
22/25 anonim válasza:
Nálam jelenleg fut a dolog,de meg van rá az okom,hogy miért.
23/25 anonim válasza:
21-es nincs igazad! Nekem pl eddig csak átlagos vagy csúnyácska pasijaim voltak. Sajnos bennük is lehet csalódni. Ugródeszkának használtak. Miután feltornásztam az önbizalmukat, próbálgatták a szárnyaikat találtak egy csúnyácska lányt aki elfogadta őket ugy ahogy én és elhagytak miatta.
24/25 anonim válasza:
Ez az utólag rájövés szerintem akkor fordul elő amikor kiszerettél a srácból. Amikor már az eszedre bírsz hallgatni. Mert amíg a szív vezérel tehet a srác bármit ellened ugyanúgy fogod szeretni és küzdeni fogsz érte az egész világ ellenében is. Nekem is hányszor mondták, hogy nem vagyok normális álljak már le mert csak nevetségessé és szánalmas zaklatóvá válok de nem hallgattam rájuk. Nekem volt egy álmom, vissza akartam kapni a szerelmemet és semmi más nem érdekelt. Se büszkeség se tartás semmi! Sokszor elküldött finoman, keményen szavakkal tettekkel de nem törtem le soha próbálkoztam sokat és sokáig az eredmény idő pénz energia függvényében nem érte meg a dolog mert nem bocsátott meg mégsem bánom igazán mert mert igy legalább tudja tényleg sokat jelentett nekem.
25/25 anonim válasza:
Volt ilyesmi:D azóta csak nevetek rajta, ha ő futna utánam én is futnék megint....de előle:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!