Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két éve vagyok az élettársammal de most megtetszett egy másik pasi. Mit tegyek?
:)
Ez van. Én így szoktam csinálni.
37 vagyok.
Nem, most elmozdul a világ ebbe az irányba, egyre többen ismerik fel, hogy a birtoklási vágy az ellentéte a szeretetnek, és a szeretetet kezdik keresni. Van aki ezt lassan fogja megtanulni, én szerencsés vagyok, hogy nekem nem kell tanulni ezt. Középkorosztályban egyre gyakoribb, amit én mondok.
huszonévesek is sokan keresik a társaságomat, és ők is így gondolják. Hasonló a hasonlónak örül.
Most valakinek 2 valaki tetszik, akkor milyen motivációból mondana le az egyikről?
A jobb karodat vágnád le, vagy a balt - ha még csak fel sem teszik Neked ezt a kérdést?
De aki felteszi magának, az csak vágja le.
Előző, értem, tehát akkor az sem zavarna, ha a kiszemelt pasinak lenne még 1-2 nője rajtad kívül, minden napra be lenne egy nő húzva a naptárba!? :D
A világ meg elmozdul sok mindenben, csak épp az irány egyre rosszabb és nem csak ilyen téren.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!