Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két éve vagyok az élettársamma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két éve vagyok az élettársammal de most megtetszett egy másik pasi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 21:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kolosszus22 nem értem miről beszélsz:) én amúgy is fiú vagyok
2013. jún. 6. 22:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszett már meg másik pasi a páromon kívül... istenem, van ilyen, nem vagyunk vakok, főleg ha még az adott ember személyiségre is szimpatikus.

De el kell döntened magadban, hogy boldogabb lennél, ha szakítanál az élettársaddal, melyik a fontosabb? Ha igazán szereted, akkor úgysem fogod megcsalni.

2013. jún. 6. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
9: Sőt, nekem gyönyört okoz. Sehogy se tudok szenvedni tőle.:)
2013. jún. 6. 22:41
 14/16 anonim válasza:
Nagyon szomorú hogy az emberek mindig a könnyebb utat keresik.. Ha valami nem tökéletes kuka, nem javítás. Így ne várj sokat. Egy kapcsolat egyre értékesebb lesz az idővel, arról nem is beszélve, hogy mindig a saját hiányosságaival kerül szembe az ember. Hiába rohansz egy másikhoz. Persze ha sose volt jó, vagy ver az más. De ha minden oké, csak épp unatkozol akkor nem is jönnék össze veled a másik helyében, hisz őt is otthagyod majd ilyen simán.
2013. jún. 6. 22:42
 15/16 kolosszus22 ***** válasza:
JaniHun: Nem is neked szólt a mondókám, hanem az előtted levőnek, csak mikor nekikezdtem a hsz-nak a te válaszod még nem volt ott és azért írtam "előzőt".
2013. jún. 6. 22:47
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem is mindig megtetszik kb 100 csaj amikor az útcán megyek mégha van bnőm is, de nyilván te kezdesz bele zúgni, valszeg azért mert már nem találod elég tökösnek a palid
2013. jún. 7. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!