Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már hogy "futottatok pasi után" és rájöttetek utólag hogy nem kellett volna?
Most jövök rá hogy mennyire kapartam érte hogy összejöjjünk, megaláztam saját magam stb. Legszívesebben elásnám magam :(
Mással is volt ilyen?
Annyira nem értem miért kell törölni és tiltani...Ennél idegesítőbb nincs. Mondjuk nála ez a szokás, meg ahogy látom sokaknál van így. Ő pl konkrétan 2 volt nőjét is tiltotta-törölte, meg engem is. Meg ki tudja mennyi csaj van neki letiltva :D
Ja írtam neki sms-t is hogy "próbáljuk meg újra, megváltozom" és ott meg nem válaszolt vissza. Pedig én tényleg rendes voltam vele, kb úgy ugráltatott ahogy akart, szóval mindig az volt amit ő akart, kedveskedtem neki stb. Jó mondjuk szex nem volt, pedig elsősorban valószínűleg azt akart :D De olyan rossz, tiszta megalázó :(
Hozzáteszem hogy mikor "jártunk" mondta hogy "A volt barátnőm mai napig néha felhív engem hogy próbáljuk meg újra, de semmi kedvem hozzá. Most már fel sem veszem neki, sms-re meg végképp nem válaszolok. Nem fogok én rá pénzt költeni" Tehát ha igaz ez, akkor nem én vagyok az első aki teper érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!