Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt milyen "függőségnek"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt milyen "függőségnek" hívják, és hogyan lehet belőle kigyógyulni?

Figyelt kérdés

Egy tippem van, hogy kapcsolatfüggőség, de az nem feltétlen ezekre igaz amit most felsorolok:

epekedem azért, hogy szeressen egy nő, hogy úgy nézzen rám, a szemembe hogy akar engem. Vágyom hihetetlenül az érintésérére, hogy magamhoz ölelhessem, hogy megfogjam a kezét, hogy megcsókoljam, szenvedélyesen.

Minden eddigi barátnőmben ezeket kerestem eddig, és meg is találtam, ám mikor vége lett a kapcsolatnak, ők továbbléptek, én pedig maradtam egyedül, és piszkosul hiányoztak ezek az érzések.

Tegnap megtörtént velem újra, amiről már azt hittem, hogy legyőztem, feküdtem az ágyamon, és 26 éves férfi létemre sírva fakadtam, hogy senki nem fogja a kezem, senki sem szeret, nincsen egy támaszom az életben. Vágyom hihetetlenül a szeretetre, a szerelemre, de mikor megadatik valami mindig elromlik, és egy idő után vége szakad.

Mikor meg egyedül vagyok, akkor van ez.

Hogyan lehet ebből "kigyógyulni"? Annyi meg annyi embert ismerek aki szingli 1-2 éve, és köszöni, tök jól megvan egyedül, néha bejön egy egy egyéjszakás, de nem vágynak ezekre amit én leírtam (vagy épp jól titkolják)

Én hogyan lehetnék ilyen, hogy végre egyszer ne a párkapcsolat határozza meg az életemet, illetve annak kétségbeesett keresése, hanem az, hogy magamért éljek...

2017. okt. 3. 08:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Xanax
2017. okt. 6. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!