Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy nem tudok kigyógyulni egy párkapcsolatból? 17/L
Sziasztok!
2 év és még mindig várok rá és ő is rám. Ma hagytuk abba azzal, hogy most megpróbáljuk szüneteltetni, majd beszélünk ha vége az érettségimnek és 18 leszek.
Szörnyű kétségbeesett vagyok :'(
Nem is szeret igazi szerelemmel, de tisztel és törődik velem, úgy mint más nem, ő tud rólam a legtöbbet és napi több órás beszélgetések után nem is tudok mást elképzelni... :'( Főleg azok után hogy feleségül akar venni...
Hiába a "fiatal korom", tudom, hogy Ő nekem az igazi. De ez valószínűleg csak egy álom marad.
Tudtok valami kis véleményt mondani? Vagy egy pozitív szót? Jól esne....
Akárhányszor megbeszéltük, hogy ez nem lesz így jó, mindig visszatértünk egymáshoz. Szörnyű hűséges és szeret. Nem vagyok képes elfelejteni és nem is látok más fiút. Tudom, hogy azt írnátok, hogy ez csak azért van mert minden nap vele keltem és feküdtem virtuálisan, de nem :'(
Valami kis reménysugár? Nagyon kivagyok... Őrülten szeretem...
Köszi szépen! :/
Közben kaptam egy privátot és az kimaradt, hogy a fiú külföldi :S
Ne haragudjatok, de nagyon nem szeretnék Róla beszélni, rájöttem, hogy eléggé fájna újra elmondani, átgondolni.
De szívesen válaszolok minden privátra! Bárkitől, bármilyen témában!
#3: Valószínűleg igazad van... :/
De mit tegyek hogyha még így is szeretem és valóban bármit megtennék érte? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!