Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Hogy lehet úgy mással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Hogy lehet úgy mással szexelni hogy elvileg szerettek valakit?

Figyelt kérdés
Röviden a sztori szakítottunk a párommal, kibékültünk majd nem sokkal később elárulta hogy amíg nem voltunk együtt (pár hét) megdugott valakit viszont nagyon szenvedett nélkülem.. Nem tudom feldolgozni, ha én szeretek valakit rá se nézek másra. Segítsetek megérteni, mert nem megy. :/
2017. szept. 29. 20:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nem lennék képes erre, ha még szeretnélek.
2017. szept. 29. 23:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Utolsó cefetül erezhetted magad nem semmi.

És még én gondoltam magamról, hogy tele volt a tinikorom rosszabbnal rosszabb sztorikkal. .

2017. szept. 30. 06:58
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes vagyok és viszonozzák akkor sehogy, meg se fordul a fejemben. Ha nem viszonozzák akkor igen, de ilyenkor nem olyan jó a szex mással.
2017. szept. 30. 09:24
 24/26 anonim ***** válasza:

22-es.

Igen nekem még utána rosszabb volt.

A 2. történet tinikori. És akkor valóban gyerekes voltam. El is meséltem az akkori szerelmemnek, mikor a másik lánnyal kezdett összejönni, hogy én is összejöttem valakivel (egy alkalomra).

Aztán még ez sem hatotta meg... Úgyhogy az egész elég sz*r volt...

Az első történet már felnőtt koromban történt, de ott mondom az volt a gáz, hogy nem tudtunk szétköltözni, meg nem is akart sokáig az akkori párom (dolgozni sem engedett) és ez eléggé megnehezítette a dolgokat, míg a saját lábamra tudtam állni.

De aztán tanultam belőle. Most már kerülöm az ilyen helyzeteket.

Ja és nem próbálok ilyesmivel visszavágni, inkább továbblépek.

Csak azért írtam ezeket le, mert sok minden lejátszódhat egy emberben, hogy ilyet csinál... Tudom nehéz lehet megérteni (akkor könnyebb, ha átmentél ilyeneken).

Szóval kedves Kérdező! Szerintem próbálj meg túllépni ezen, mert különben sem voltatok együtt (mint a jóbarátokban Ross: „szakításban voltunk!"). Adhatnál neki még egy esélyt és ha egyébként a továbbiakban jól viselkedik, akkor szerintem tényleg szeret! :)

Persze, ha később is gáz dolgokat csinálna, akkor szerintem is felejtős..

2017. szept. 30. 09:32
 25/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem is a Jóbarátok jutott az eszembe... :D Köszönöm a segítséget, másoknak is!
2017. szept. 30. 17:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Szabad volt, szükségletei pedig voltak. Nem mindenki olyan, hogy csak akkor áll fel / nedvesedik be neki, ha úúúúúdeszerelmes.
2017. okt. 2. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!