Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Hogy lehet úgy mással szexelni hogy elvileg szerettek valakit?
11-es, pontosan azért kérdezem, mert nem vagyok olyan fajta.. Ha érteném nem lenne kérdés.
12-es, nincs kérdés szimplán szánalmas vagy.
nagyjából úgy,hogy ha megfogjuk egy nekünk tetsző nő punciját,akkor ott és akkor minden törlődik az agyból és csak az itt és most számít.
nincsen már múlt,nincsen jövő,csak a jelen az akarat és emésztő vágy,hogy érezni akarom,be akarom szívni az illatát,csókolni akarom,nyalni akarom és meg akarom dugni most.
aztán pár órával utána már lehet hogy eszembe sem jut többet.
de előtte és közben olyan szintű a vágy,hogy akár kis szerelemnek is lehet hívni.
Mivel nem reagáltál arra, amit már pedzegettek, így nem nehéz kitalálni, hogy te kezdeményezted a szakítást.
Nos, nőként mondom, hogy fordított esetben én sem fognám vissza magam. Mondjuk én pl eleve különbséget tudok tenni szerelem és vonzalom között. (és ebből következik, hogy nem is ár mindig együtt a 2)
N
Egy nagyon egyszerű példával élve:
Én nagyon szeretem az alpesi levegőt főleg 2000 és 2500 méter magasban. DE ez nem jelent azt, hogy ha hazajövök Budapestre, akkor nem lélegzem. Ha túl absztrakt volt, akkor jelezd és kifejtem focis vagy macskás példán keresztül igény szerint.
Én is nő vagyok és volt olyan, hogy már nem szerettem az aktuális páromat csak együtt voltunk (nehéz volt szétmenni anyagi és egyéb okok miatt). De eközben másba voltam szerelmes... Hát oké, hogy a szex jó volt a párommal, de mikor közben eszembe jutott a szerelmem, majd elsírtam magam + ahogy előttem írták, szex után egy f*snak éreztem magam... :(
Lehet tényleg felejteni akart.. Ja nekem volt még olyan gyerekes fiatalkori időszakomban, hogy bosszúból tettem, pedig pont hogy szinte őrültem szerelmes voltam. A srác meg elköltözött és úgy éreztem, hogy lazán lepattint. Meg még beszéltünk neten és mesélte, hogy épp készül összejönni egy másik lánnyal (ezzel totál a lelkembe gázolt, szerintem nem is sejtette...). Na akkor marha rosszul éreztem magam és összejöttem egy éjszakára egy sráccal, hogy megmutassam, hogy nem is érdekel. Persze utána még rosszabbul éreztem magam és azt vártam bárcsak újra hívna magához az akkori szerelmem (ami persze már nem történt meg)...
Na, száz szónak is egy a vége: akkor is lehetséges, ha szeret az ember valakit, de a különbség valóban az szerintem is, hogy utána cefetül érzi magát az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!