Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Hogy lehet úgy mással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Hogy lehet úgy mással szexelni hogy elvileg szerettek valakit?

Figyelt kérdés
Röviden a sztori szakítottunk a párommal, kibékültünk majd nem sokkal később elárulta hogy amíg nem voltunk együtt (pár hét) megdugott valakit viszont nagyon szenvedett nélkülem.. Nem tudom feldolgozni, ha én szeretek valakit rá se nézek másra. Segítsetek megérteni, mert nem megy. :/
2017. szept. 29. 20:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Van egy olyan,hogy az ember nem képes feldolgozni,azt hogy az akit szeret ezt nem viszonozza,vagy épp mélyponton van a kapcsulatuk. Ilyenkor az ember feledni akar,van ki az alkoholt hívja segítségül,van ki mással akarja elfeledni,majd rádöbben,hogy egy másik ember max csak egy pillanatig ha képes elfeledtetni azt,akit igazán szeretünk. Szerintem ez történhetett fennebb is. Amennyiben igaz amit mond.
2017. szept. 29. 20:46
 2/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem lehet mással szexelni, mert én nem tudok, ezért senki más sem tud.
2017. szept. 29. 20:48
 3/26 anonim ***** válasza:
58%

Úgy, hogy aki ilyet tesz, az nem szereti a párját, csak vele van valamilyen okból (kényelem, pénz, megszokás, gyerek/ek/ stb.).

Sajnos benne van a pakliban, hogy a barátod a szakítást direkt "érte el", hogy legyen mire fogni a félrelépést, amit lehet már tervezett is egy ideje. Bőven megértem, hogy csalódtál benne.

2017. szept. 29. 20:51
 4/26 anonim ***** válasza:
38%
Úgy, hogy akit szeretek, nem viszonozza, így hát kénytelen vagyok mással szexelni.
2017. szept. 29. 20:53
 5/26 kén_ ***** válasza:
76%

Jó, azért ez nem egy mesekönyv, amiben limonádé illatú, karamella színű felhőket finganak az egyszarvúk. Igen, ilyen esetben lehet úgy szexelni mással, hogy közben téged szeret. Szakítottatok, és lehet, hogy csak nem akart rád gondolni, ezért elterelte a gondolatait addig, amíg a csajjal szexelt. Ha így van, akkor jó nagy fosnak is érezte magát utána. Persze az is benne van a pakliban, hogy hazudott, de te ismered, neked kell eldöntened, hogy szeret e téged, vagy sem. Illetve azt is, hogy feltudod e ezt dolgozni, vagy sem.

21/F

2017. szept. 29. 20:54
 6/26 anonim ***** válasza:
26%
mert kanosak vagyunk, ennek semmi köze az érzelmekhez.
2017. szept. 29. 21:01
 7/26 anonim ***** válasza:
89%
Ha te szakítottál vele, akkor az is lehet, hogy az önbecsülése sérült, hogy már nem kellesz neki, és ezt próbálta kompenzálni, azzal, hogy másnak kell.
2017. szept. 29. 21:04
 8/26 anonim ***** válasza:
22%
pedig sima ügy 👌
2017. szept. 29. 21:07
 9/26 anonim ***** válasza:
26%
Szexeljünk mi is. Egyből fel tudod majd dolgozni.
2017. szept. 29. 21:12
 10/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Ezekért érdemes még itt kérdezni. :)
2017. szept. 29. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!