Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent ha azt mondja a pasi, hogy ő nem tud akárkivel szexelni?
Figyelt kérdés
Akkor érzelemmel tud vagy mivel?? Akkor bárkivel nem fekszik le, aki rámászik?2017. szept. 18. 17:49
1/16 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy probalja veled elhitetni, hogy ö csak olyan növel fekszik le, akit szeret es romantikus erzelmek füzik hozza, tehat nem röpteben legyet tipus. Ez termeszetesen nem igy müködik nalunk, de ez a szöveg legtöbbször bevalik.
2/16 anonim válasza:
Lehet külső akadálya, meg belső is. Miért nem kérted meg, hogy fejtse ki?
3/16 anonim válasza:
Attól függ, milyen kontextusban mondja.
De részletek nélkül osztom az első véleményét, leginkább ilyenek szokták mondani, mert ez ugye imponál.
Nekem is olyan mondta egyszer, akinek megvolt a fél megye :D
Ill a párom mondta még, amikor komolyan beszélgettünk, de neki el is hiszem, sose voltak egyéjszakásai, és férfi létére nem siettetett semmit (4 hónapja ismertük már egymást, és egyértelmű volt, hogy összejövünk).
De ez a ritkább.
4/16 A kérdező kommentje:
2: Ezt ő mondta,hogy sok nő lenne aki kapható egy ingyen menetre. Erre mondta azt,amit a kérdésben kifejtettem.
2017. szept. 18. 18:14
5/16 A kérdező kommentje:
1: Én sem hiszem el. De nem ismerem csak 3 hónapja.
Lehet igaz is, meg nem is.
2017. szept. 18. 18:16
6/16 A kérdező kommentje:
Mi a belső akadály Kolompár Archilesz?
2017. szept. 18. 18:17
8/16 A kérdező kommentje:
7: 30
2017. szept. 18. 18:31
9/16 anonim válasza:
Biztos nem erzelmekre gondolt, hanem nemi belso es kulso tulajdonsagokra.
10/16 anonim válasza:
A belso akadaly? En ugyan no vagyok, de azonnal minden ihletem elszallna a kulsore tokeletes pasitol is, ha az buta, ostoba, bunko, egyszeru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!