Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vall, ha a pasi folyton az exével jön?
Figyelt kérdés
Annyira cikinek tartom a srác részéről, h elméletileg mennyire tetszem neki, de "folyton" az exét hozza fel. Pl. chat-en ha beszélünk és én beküldök egy olyan matricát, akkor, h "Az exem is mindig ezt használta", vagy h "az exemet is én hordtam midig kozmetikushoz", majd később rákontrázott, h "mondjuk jó feneke volt". -.- :D Ez annyira nevetséges számomra, h teljesen kiábrándultam belőle és úgymond már nem is akarom őt jobban megismerni, ha ennyire reklámozza az exet... :D2017. szept. 18. 17:08
1/6 anonim válasza:
Idiótaságra vall. Keress mást!
2/6 A kérdező kommentje:
Hát lehet, h hülyén jött le, h feltettem egy olyan kérdés, amire egyértelmű a válasz, meg amit én is tudok, h mi fog ebből kisülni, csak még ilyet nem éltem át, h ismerkedek valakivel és ilyen megjegyzéseket tesz, h az exe milyen volt... :D
2017. szept. 18. 17:12
3/6 anonim válasza:
Arra, hogy egy luzer. En is dobnam. Szerintem nem tabutema az ex, lehet rola beszelgetni, de nem ilyen formaban XD
4/6 A kérdező kommentje:
3. Pontosan, lehet mondani, h rossz tapasztalatom van az egyik exemből kifolyólag, de nem ilyet, h jó segge volt stb :D
2017. szept. 18. 17:25
5/6 anonim válasza:
még most is kötődik az exéhez, és ott van a mindennapi gondolataiban. Valóban nem áll készen egy újabb komoly kapcsolatra. Lépj tovább már MA! SZAKÍTS!
6/6 anonim válasza:
Arra vall, hogy egy gyökér. Hagyd ott, hagy legyen el saját maga gondolataiban az exével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!