Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett alkattal tetszeni a férfiaknak?
Elmúltam már 30. Ápolt, ízléses nőnek tartom magam, de nem vagyok csinos alkat. Magas,telt nőként olyan pasik forgolódnak körülöttem, hogy hihetetlen. Elképzelhető, hogy ennyire nem magasak a férfiak elvárásai, vagy mi lehet az oka?
Annyit még megjegyeznék, hogy nem vagyok olyan hú de kövér, de azért van rajtam felesleg és nem két kiló.
Kisugárzás, ha látják, hogy elégedett vagy magaddal. Illetve lehet, nagyon szép az arcod, előnyösen öltözködsz, sok oka lehet.
A húgom is ilyen típus (rajta olyan 10kg lehet), de gyönyörű arc, fenékig érő szögegyenes haj, olyan bájos egészében. Sokkal több udvarlója volt már, mint nekem, holott én vékony vagyok.
Szóval, nem ezen múlik igazából.
Egyrészt, rengetegszer nem az jön be a férfiaknak, amit a nők gondolnak. A szépségipar és a média mást mutat, mint amit a többségünk valóban akar.
Másrészt, tényleg rengeteg a kiéhezett férfi. Ismerek néhány olyan nőt, aki nagyon nem szép. Zsíros haj, ápolatlan arcbőr és hasonlók. Mégis, jó pár srác próbálkozik náluk. Amelyik női ismerőseim pedig kicsit is jobban néznek ki, azoknál még többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!