Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak tényleg csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg csak az összkép számít?

Figyelt kérdés

Akárhányszor látom, hogy megoszt egy lány képet az alakjáról, többnyire tényleg csak a nők lovagolnak azon, hogy nem elég lapos a hasa, túl kicsi/nagy a melle, lóg a melle, narancsbőre van, sőt, már olyat is hallottam, hogy az ideális, hogy egy nő a két kezével át tudja érni a derekát, mert csak akkor vékony.

Férfitól még az életben nem hallottam ilyet, sőt, sokan megdicsérik, szép karcsú derekam van, holott azért nem érem át.

De ugyanez igaz az alakra egészben is.

A férfiak nagyrésze szerint az ilyen női has még szép, lapos:

[link]

A nők szerint meg csak az ilyen az:

[link]

Eddig az összes párom szépnek találta az alakom, viszont az oldalon sok nő szörnyülködött, hogy tehén, és sírna, ha ennyire vastag lenne bárhol is.

Kb ilyen alakom van:

[link]

(Csak magasabb vagyok jóval, ill vékonyabb a combom/popsim)

Ha a nők nem a nőknek akarnak tetszeni, akkor miért kritizálják mégis egymást?

2017. szept. 26. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

A nők nagyon sokszor pont más nőknek akarnak tetszeni, egymást lenyűgözni, vagy irritálni azzal, hogy jobban néz ki náluk.

Ez az "olyan kövér vagyok brühühü" meg csak sajnáltatás, hiszen a másik úgy is azt mondja, hogy "jajj hagyjuk már nagyon jól nézel ki, olyan jó az alakod". Ezt meg csak jól esik hallani. A kérdésre válaszolva, ha egy pasinak megtetszik egy nő szerintem pont nem azt fogja nézni, hogy 80 vagy 85 a csípőbősége, vagy van-e egy kis úszógumija.

2017. szept. 26. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem itt egyik hassal sincs probléma.
2017. szept. 26. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

te tényleg azt hiszed, hogy a nők a férfiak miatt sminkelnek, vágatnak hajat, tupíroznak és vesznek méreg drága ruhákat?

Magukért és a nő társukért csinálják!

Ha nem így lenne, akkor kb olyan igénytelenek lennének mint a pasik általában.

2017. szept. 26. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Én viszonylag jól kinéző férfi vagyok (ha a top 10%-ban nem is, de a top 25%-ben benne vagyok) és bennem is van hogy sokszor harag, irigység, féltékenység gyúl a tőlem vonzóbb, nőknél sikeresebb, társasági alkatúbb, lazább férfiak iránt. Nem tehetek róla, pedig tényleg nincs egy szar életem (a nőkkel sem).

A nők is ugyanígy irigységből, önbizalomhiányból, féltékenységből kritizálják egymást, meg azok miatt amiket fentebb leírtam. Csak a nők ennek hangot is adnak, a férfiak meg többször tartják magukban.

2017. szept. 26. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Most már egyre gyakrabban lesz ilyen kérdés?

Egy nő meggyanúsítja a többi nőt, belinkel tök sovány lányokról képeket, hogy azokat "mások" kövérnek mondanak, aztán belinkel egy tökéletes képet egy alakról, amilyen ő, csak ő jobban néz ki.

2017. szept. 26. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Már megint te vagy az az oszlop alakoddal? Te hivatkoztál magadra tehénként, az első kérdésedben.
2017. szept. 26. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, semmi gond az első hassal, örülnék ha az enyém ilyen lenne.

Csók.

2017. szept. 26. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem igenis az összkép számít. Ha meglátsz egy nőt/lányt, aki megtetszik, akkor az összképet látod és olyannak tetszik, amilyen. Ritka esetben azért, mert de szép szeme van, vagy de jó a csípője. Attól, mert egy dolog tetszik benne, még nem fog megfogni téged, ha minden más része nem jön be.

Gyerekként, tiniként nekem nagyon apró részletek, dolgok teljesen kizáró dolgok voltak, hogy tetszen egy lány. Szemüveges, ilyen ruhákat hord, szeplős, anyajegy van az arcán, nem teljesen szimmetrikus az arca, szóval minden ilyen hülyeség. Most már felnőtt fejjel máshogy látom, ezek egyike se zavarna, az összkép számít, és a belső.

Szerelmemet végignézve sok apró dolgot írhatnék, ami nem tökéletesek benne, de így is nekem ő a legszebb, legcsodásabb, és talán ettől sokkal emberibb, mint egy agyonretusált-média-celeb-kirakat-csaj.

Magamat egy teljesen középkategóriás, szürke, unalmas átlagos látom, nagyon kevés önbecsüléssel. Ez mindig is így volt, fiatalon gondolom ezért vonzottak a leg-leg csajok. Ma már sokkal fontosabb dolgok számítanak.

2017. szept. 26. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!