Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nyitott párkapcsolatról?

Figyelt kérdés

Kort, nemet, és szexuális beálítottságot írjatok!

Köszönöm!

2017. szept. 24. 18:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Hát,végülis nem láncoljuk magunkhoz a másikat, nincs birtoklás, tulajdonlás, hogy "te az enyém, én a tied.", szóval ez jó benne, hogy nem akarjuk azt az embert birtokolni, akit elvileg szeretünk. Ez nagyon pozitív. Viszont jó nem összefeküdni fűvel-fával, nem is feltétlen higiénikus. Plusz, én annak a híve vagyok, hogy egy párkapcsolathoz ketten kellenek, szóval én a kétemberes- verzióban hiszek. Nekem ez olyan idegen szemlélet, hogy "legyen akkor nyitott házasság" tőlem ez nagyon idegen, és meg is töri a két ember közötti alap meghittséget, hogyha csak így odaadják magukat másnak is.
2017. szept. 24. 19:13
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon kevesen fogadják el. Viszont, sokkal többen élnek benne, csak ugye nem tudják, hogy a párjuk, nyitottnak tekinti a kapcsolatukat.
2017. szept. 24. 19:14
 13/20 anonim ***** válasza:
*25/L hetero
2017. szept. 24. 19:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Akinek jól esik csinálja. Hallottam már a legkülönfélébb indokokat, hogy miért élnek így páran. Sajnos inkább az jellemző, hogy az egyik fél ráerőlteti a másikra.

Csak annyit tudok, hogy én nem tudnám csinálni. Össze se jönnék olyannal, akinél nem érzem, hogy én vagyok neki az egyetlen, és komolyan gondolja velem. Nyilván ugyan ez az én részemről is. Szerintem ahol igazi szerelem van, és a másikkal tervezem a jövőmet, szexuális téren minden oké és a kapcsolat jó, ott nincs szükség nyitott kapcsolatra. Én őszintén megmondom, hogy az ilyen kapcsolatról egyből azt gondolnám, hogy minimum az egyik fél részéről már nincs szerelem, vagy kényelemből vannak együtt de már nem működik a dolog.

2017. szept. 24. 19:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha a kapcsolatban lévő mindkét félnek jó, csinálják. Én nem lennék benne. (32/nő/hetero)
2017. szept. 24. 19:38
 16/20 anonim ***** válasza:

Nincs gondom azzal, ha valaki így él.

De én köszönöm nem kérek belőle semmilyen felállásban.

38F

2017. szept. 24. 19:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem ez nem menne sokáig. Ha ezt szeretné, akkor nem illünk össze, vagy részéről hiányzik a vonzalom irányomba, akkor viszont mit szenvedjünk egymással, ha se vonzalom, se romantika, se igazi intimitás nem lehetséges?

Esetleg érdekkapcsolatban elfogadom ezt, de nálam az sem játszik alapjáraton.

2017. szept. 24. 20:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2017. szept. 24. 20:22
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

Érzelmileg az emberek monogámok, testileg poligámok ált.

A félelem miatt nem működik, mert a másik beleszerethet az újba, és ha nincs bizalom, akkor szeretet sincs, csak szenvedés.

Vagy azoknál a házasoknál, akik halálosan unják egymást testileg sok év után, és elmennek szwinger klubbokba...

Ott a vagyon összetartja öket.Meg már nem érdekli őket, h mi vana másikkal.Félrelép, legalább nem a nyakukon lóg.

De amúgy van egy modern nyitott kapcsolat, úgy hivják, h laza kapcsolat, vagy barátság extrákkal, na abban meg sokan benne vannak...

2017. szept. 24. 21:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Én személyszerint soha nem mennék bele.

Viszont ha mindkét fél tisztában van a dologgal, teljesen önként megy bele (nem zsarolás miatt, stb), és nekik jó, akkor szerintem szuper dolog.

El tudom fogadni, hogy sok ember nem monogám természet, és ezt a megoldást teljesen tisztességesnek érzem - a megcsalással se önmagában az a bajom, hogy valaki megkíván mást a párján kívül, hanem a hazudozást, az árulást.

Így van lehetőség nyílt lapokkal játszani, és ha mindkét felet boldoggá teszi, akkor tolják ezerrel!

2017. szept. 25. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!