Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nyitott párkapcsolatról?
Kort, nemet, és szexuális beálítottságot írjatok!
Köszönöm!
Nyitott kapcsolatban nem lennek benne.
Osszejarunk egymassal szexelni kapcsolatban viszont igen, de csak ugy, ha mellette nincs senki mas egyikunknel sem. Nem csak erzelmi alapon, hanem fizikalisan se. Amint massal is szeretne barmilyen fizikai kapcsolatot, akkor hajra, de onnantol en leleptem.
27, nem, hetero
Szerintem csak két olyan ember között működhet, akik alapvetően ilyen beállítottságúak. Ezalatt mondjuk azt értem, hogy nem zavarja őket, ha a párjuk mással szexszel, akár érzelmet is belevonva. Hisz utóbbit úgyse tudhatja az a fél, amelyik kimarad belőle. Aztán persze ott vannak egyéb tényezők, amik bonyolíthatják a dolgot, mint pl. a nem kívánt teherbeesés.
Tőlem mindenesetre ez távol áll, de nem ítélkezem, mert nem veszek benne részt egyáltalán.
21/F/hetero
Én voltam nyitott párkapcsolatban elég sokáig. Őszintén szólva egy fiatalabb lány életébe könnyen okozhat töréseket úgy mint az enyémbe is okozott. A fiú idősebb volt nálam és tapasztaltabb, én meg szerelmes így hát belementem. Nem voltak szabályok csak annyi, hogy ismerkedhetünk, dughatunk mással feltéve, hogy nem mondjuk el egymásnak. Ebből az lett, hogy nem mondott el semmit cserébe mikor nála aludtam többször is (mint egy rendes kapcsolat úgy működtünk)volt, hogy mellettem levelezgetetett más lányokkal mikor azt hitte, hogy alszom. Nagyon fájt akkor, mert szerettem és a kedvéért mentem bele, pont ezért tűrtem el. De a kapcsolat pont addig működött amíg én megismerkedtem valakivel és beleszerettem, ő meg ezt nem bírta elviselni, szóval a saját csapdájába esett bele. Ha érdekel még pár tapasztalat meg vélemény írhatsz privátba, tudok mesélni.
23/l
Egy nőnél csak kettő rosszabb, szóval jó nekem az egy. Ha introvertált vagy, akkor pedig szenvedni fogsz mert ez csak az extrovertáltak sportja.
2017/nem/heteró
Sose mennék bele ilyenbe, hiszen monogám típus vagyok, ez az egész nagyon távol áll tőlem.
Viszont ha mindkét fél poligám, és nyílt lapokkal játszanak, akkor még mindig járhatóbb útnak tartom, mint a titkolózást. Ehhez azonban az kell, hogy tényleg mindkét fél ilyen legyen, és most lehet csúnya lesz, de mindkét fél kapós is legyen. Hiszen lehet nyitott kapcsolatban élni úgy, hogy az egyik felet minden nap más dugja, de a másik fél nem talál senkit erre. Na ekkor tuti nem lesz ez működő dolog, viszont ha tényleg ugyanolyanok, sikeresség szempontjából is, akkor el tudom képezelni, hogy valakinél működhet. 24/F hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!