Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben hol a logika? (mamahotel)
Szóval volt egy mamahoteles exem, aki 35 évesen még anyucikával élt. (Gondolom, azóta is, de nem követem nyomon a sorsát.)
Akkoriban én kb. 100e-t kerestem, ebből fenn tudtam tartani egy albérleti szobát, ahol ő is dekkolt folyamatosan. Szép nagy szoba volt erkéllyel egy abszolút élhető, színvonalas, kényelmes albérletben, ahol nagyon tiszta, rendes lakótársakkal éltem együtt, tehát szó nincs valami lepukkant csótányos nyomortanyáról.
Ő kb. 2,5-szer annyit keresett, mint én, mégis állandóan panaszkodott, hogy nincsen pénze arra, hogy különköltözzön.
Szerintetek ebben hol van a logika?
Mivel sok itt a mamahoteles, hátha most választ kapok erre az égetően fontos kérdésemre! :D
Mivel annak ellenére is foglalkoztat a kérdés, hogy az exed és régóta nem tartod a kapcsolatot (de ez az egyetlen kérdés foglalkoztat, hogy mamahoteles és miért nem költözik külön) arra enged következtetni, hogy bizonyos szempontból jó érzéssel tölt el, ha mások életével foglalkozhatsz, "lekicsinylési" szempontból.
"Milyen buta, bezzeg én negyedannyiból is megoldottam-megvalósítottam"...
Ő biztosan a kényelmet választotta, hogy ne kelljen semmit tennie, mert kiszolgálják, kérdés, hogy ez miért foglalkoztat ennyi idő távlatából, ha te megvalósítottad önmagad és önálló életet élsz, a mamahotelesek miért foglalkoztatnak hogy "mi van velük"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!