Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben hol a logika? (mamahotel)
Szóval volt egy mamahoteles exem, aki 35 évesen még anyucikával élt. (Gondolom, azóta is, de nem követem nyomon a sorsát.)
Akkoriban én kb. 100e-t kerestem, ebből fenn tudtam tartani egy albérleti szobát, ahol ő is dekkolt folyamatosan. Szép nagy szoba volt erkéllyel egy abszolút élhető, színvonalas, kényelmes albérletben, ahol nagyon tiszta, rendes lakótársakkal éltem együtt, tehát szó nincs valami lepukkant csótányos nyomortanyáról.
Ő kb. 2,5-szer annyit keresett, mint én, mégis állandóan panaszkodott, hogy nincsen pénze arra, hogy különköltözzön.
Szerintetek ebben hol van a logika?
Mivel sok itt a mamahoteles, hátha most választ kapok erre az égetően fontos kérdésemre! :D
Bar en nem vagyok mamahoteles de en most 26 evesen koltoztem kulon. Addig gyűjtottem a penzt es milyen jol tettem mertnmost meghazasodtam es kulfoldon elunk bar még anyoseknal, de ha kapok itt munkat akkor lesz penzunk alberletre es kauciora is.
Ha kulonkoltoztem volna mikor munkat talatam otthon akkor a kulfoldre utazas is nehezem ment volna.
Ne is haragudjatok meg, de nekem ilyen nő se kell, mint a mostani fiatalok....
Nem vagyok mamahoteles, de nem érzitek gaznak, higy belebegtetem a hazam, mar jönne bármelyik.....
Arról nem is beszelve, hogy a legtöbb egyetemista csaj 10.000-ert megkapható, meg az is aki "komoly" kapcsolatban van.....
Nekem se kellene egy ilyen nő se.....
Este jön, reggel meg megy.... ez a maximum...
29/f
Mitől égetően fontos kérdés ez? Miért nem kérdezted meg az extől? Első kézből kaptál volna választ.
Amúgy miért jobb az, ha valaki elköltözik a szüleitől és összeköltözik idegenekkel?
Nő vagyok, de már nem fiatal.
Ha valakinek van otthon lakása, tud önálló életet élni, az miért költözne el albérletbe? Miért szerelne fel és vezetne külön háztartást? Egy külön háztartásban főzni, mosni, takarítani kell, és ehhez kellenek a "hozzá valók". D Egyetlen előnye, hogy az aktuális nőcskének nem kell alkalmazkodni senkihez.
Jaj, de utálom a fajtád. Csak ismételni tudom magam : nem csodálom, ha ilyen jellemű nő helyett valaki inkább az anyját választja. Nem mintha lenne közöd hozzá ki hol él.
Kár hogy a kérdéseket nem lehet ezen az oldalon értékelni. Ez bizony 0 % lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!