Milyen logika ez már?
Figyelt kérdés
Feleségem panaszkodni szokott, hogy 15 éves cipőkben jár, meg nincs mit felvennie de amikor azt mondom neki, menjen és vegyen, mert VAN!! rá pénz, akkor meg nem akar.2011. máj. 27. 15:17
2/22 A kérdező kommentje:
Sajnálja magától, de mondom neki, hogy ne tegye, mert tényleg nem fogunk csődbe menni egy új cipőtől, de nem, ő nem veszi meg. Aztán meg panaszkodik. Néha ugy vagyok vele, hogy vagy vegye meg azt a cuccot, ami kell, vagy ha nem akarja akkor legalább ne mondogassa, hogy neki nincs. Igy nem jutunk semmire.
2011. máj. 27. 15:20
3/22 A kérdező kommentje:
Persze, női.
2011. máj. 27. 15:20
4/22 anonim válasza:
Talán túl sok GYK-hoz hasonló oldalt olvasott, ahol minden nő pénzéhes, aki magára költ...
Szerintem fog magad és vidd el vásárolni :)
5/22 anonim válasza:
Szeret egy kicsit mártír lenni. Sajnáld egy kicsit, simogasd meg a haját, akkor boldog lesz. (Vagy belelendül a panszkodásba. :D)
6/22 anonim válasza:
Nem csak ilyen a természete?Zsugori?
8/22 anonim válasza:
Amúgy talán olyan logika, hogy bár azt mondod van rá pénz, fél, hogy ha megvenné, utána megkapná, hogy hülyeségekre szórja a pénzt.
De ez csak egy tipp.
9/22 anonim válasza:
Olyan logika, hogy ott van elbszva, (még férfi szemmel is) Hogy menjen és vegyen magának!
A nőd azt akarja, hogy vele menj, neked akar tetszeni!!
Olyan logika, hogy elhanyagolod a nődet!!
Aztán majd csodálkozol, ha más kezdi el karbantartani először lelkileg, aztán meg testileg is!
10/22 A kérdező kommentje:
Nem mártírkodik, és mikor vesz vmit, nem vágom a fejéhez, hogy mindek vette, hisz direkt magam hajtom, hogy vegye már meg (ha egyáltalán megveszi). Valami bűntudata lehet, vagy én sem tudom, a vásálás miatt. Régen rosszabb körülmények közt élt, talán ezért.
2011. máj. 27. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!