Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megoldani ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megoldani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Ez a kérdésem előzménye. Köszönöm szépen, aki elolvassa.

Szerintem egész jól sikerült a találkozó, bár elég váratlanul érte a mamámat, de nagyon jól elbeszélgettek.

Viszont azt mondta, hogy ez a napi találkozás túlzás, szerinte bőven elég lenne heti egy délután is.

3 műszakban dolgozik, vannak közte szabadnapok is.

Én azt meg is értem, hogy egyelőre nem akarja, hogy felhozzam ide(napközben se), de azt is ellenzi, hogy én minden nap eljárkáljak vele pár órára. (Nagykorú vagyok, bőven elmúltam 18, de ugye még itthon élek. Nyilván be nem zárhat, de nem akarom folyton folyvást azt hallgatni, hogy " nem fogsz ám mindennap kujtorogni.

"Délután remélem nem mész sehova! De nekünk már programunk lenne egymással.

Nekem ez így nagyon rossz, de akkor egyszerűen csak annyit mondjak ilyenkor, elmentem, majd jövök? Nem értem, miért sajnálják tőlem azt a pár órát. Eddig szinte csak távkapcsolataim voltak, ahol kéthetente találkoztunk egy hétvégére vagy 3 hetente pár napra.

És még azt is túlzásnak tartotta...

Lehet holnap, holnapután meg hétvégén nem is biztos tudnánk találkozni, mert délutános. Nekem már most gyomoridegem van, ha bejelentem, hogy bocs,de ma is találkozunk.

Utálok hazudni, de mondjam azt dolgom van? Úgy is rájönne.

2017. szept. 20. 09:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Bonbont vitt neki:) De mikor elment,mamám meg mondta, egyem meg én de köszöni.
2017. szept. 20. 10:02
 12/20 A kérdező kommentje:

9 :) Gratulálok nektek:)

Amúgy mamám a nagymamám:) (velünk él születésem óta)

Anyukánk meghalt.

2017. szept. 20. 10:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Figyelj. Ezen te tudsz változtatni. Ismétlem. Állj a sarkadra. Hozzáteszem én nem biztos hogy összeállnék olyan lánnyal aki nem hogy értem de még magáért sem képes kiállni. Nem anyám vagy a nagymamám fog nekem barátnőt választani hanem én magam. Még azt mondja szaj.haként viselkedsz? Akkor nézzen rá a naptárra meg mutasson egy olyan lányt nekem aki házasság után vesztette el a szüzességét. Mi okot adtál te neki, hogy ennyire nem bízik benned?
2017. szept. 20. 10:11
 14/20 A kérdező kommentje:

Semmi olyat:( Komolyan:(

Amúgy tesóm azt mondta nekem, hogy szimpatikusnak látszik és mama szerint is de ezt nem így kellett volna hogy kész tények elé állítani mamát hogy legalább szólhattam Volna, hogy jön mert nagyon kellemetlen volt úgy haza jönni fáradtan éhesen hogy ott van egy idegen pasi a házba még akkor is ha nem akartunk rosszat mert azért ez pár randevú után is elég korai de ők örülnének mármint ő meg nagyi a legjobban ha ez tartós lenne de ugye ez nem csak a mi házunk és azért tudni kell alkalmazkodni.

És mi nem tiltunk tőle felnőtt emberek vagytok de azért légyszíves egyelőre ne hozd ide

és nem azért mert nem lenne szimpatikus mert annak tűnt.

De szerintük ez se normális naponta órákat együtt lenni.... De megmondtam ezt nem ti mondjátok meg.

2017. szept. 20. 10:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

#9-es vagyok:

Köszi! :)

Bocsi, utólag jöttem rá, hogy nem az édesanyádról van szó, figyelmetlen voltam. Részvétem anyukád miatt.

Így viszont érthetőbb, az idősek már zsémbesek, nehezen vagy egyáltalán nem alkalmazkodnak, nekik már a nyugalom és biztonság kell, ill. teljesen más világban élnek. Szerintem ha tisztában lenne azzal, hogy manapság mi folyik a fiatalok körében, nem mondaná rád, hogy sza.ha vagy.

Légy vele türelmes, de azért állj ki a kapcsolatotokért, ne hagyd, hogy tönkretegye. De én úgy látom a leírtakból, hogy nem lesz itt gond, csak kicsit legyél nagyobb figyelemmel a nagymamádra, mikor odaviszed a párod, láthatóan nem szereti a hívatlan vendégeket. :)

2017. szept. 20. 10:18
 16/20 A kérdező kommentje:

Semmi baj kilences:)

Tegnap,mikor itt volt egy kicsit késő délután és elmentünk pizzázni, akkor is hazáig kísért, meg még mamámtól is elköszönt, de alig ment el, már jött a gyere ide beszélni akarok veled(amiket fent már írtam.)

Én is remélem, hogy megnyugszik, én próbálok alkalmazkodni.

De amúgy csodálkozik, hogy nem szeretek itthon lenni(előtte nem voltam az az eljárós), csak edzeni, meg a tesómmal (ő is lány. )

Amúgy vele is ilyen, bár neki nincs kapcsolata.

Majd még írok, most mennem kell:)

És köszönöm mindenkinek:)

2017. szept. 20. 10:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Muszáj beszélned a mamáddal korrekten, őszintén, hogy szeretnéd, ha működne és ehhez napi találkozások kellenek részben. Ő ugye más korban nőtt fel, más szokásokkal, neki ez idegen.

Nem éri meg hazudni, ha kiderül, lehet hogy csak mág jobban tiltani fogja és lehet nem is fogja ideengedni hozzátok. Próbáld meg kedvesen és korrekten megbeszélni vele.

2017. szept. 20. 11:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Hány éves a pasi és te? Ez így nem mehet örökké, mamádnak is fel kéne fognia.
2017. szept. 20. 12:44
 19/20 A kérdező kommentje:

Egy évvel idősebb mint én.

Én 27. De még otthon élek. De amint lehet szeretnék majd elköltözni.

De egyelőre még nem megoldható.

2017. szept. 20. 13:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor főleg nincs beleszólása. Azért, mert egy házban laktok, nem zárhat be, önálló ember vagy. Gondolom, dolgozol is, nem tőle függsz. Az aggódás egy bizonyos szintig egészséges, ez már nem az. Nem várhatja, hogy a szoknyája mellett ülj, amíg él. Majd feldolgozza, hogy felnőttél, így is sokáig fogott vissza.
2017. szept. 20. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!