Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megoldani ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megoldani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Ez a kérdésem előzménye. Köszönöm szépen, aki elolvassa.

Szerintem egész jól sikerült a találkozó, bár elég váratlanul érte a mamámat, de nagyon jól elbeszélgettek.

Viszont azt mondta, hogy ez a napi találkozás túlzás, szerinte bőven elég lenne heti egy délután is.

3 műszakban dolgozik, vannak közte szabadnapok is.

Én azt meg is értem, hogy egyelőre nem akarja, hogy felhozzam ide(napközben se), de azt is ellenzi, hogy én minden nap eljárkáljak vele pár órára. (Nagykorú vagyok, bőven elmúltam 18, de ugye még itthon élek. Nyilván be nem zárhat, de nem akarom folyton folyvást azt hallgatni, hogy " nem fogsz ám mindennap kujtorogni.

"Délután remélem nem mész sehova! De nekünk már programunk lenne egymással.

Nekem ez így nagyon rossz, de akkor egyszerűen csak annyit mondjak ilyenkor, elmentem, majd jövök? Nem értem, miért sajnálják tőlem azt a pár órát. Eddig szinte csak távkapcsolataim voltak, ahol kéthetente találkoztunk egy hétvégére vagy 3 hetente pár napra.

És még azt is túlzásnak tartotta...

Lehet holnap, holnapután meg hétvégén nem is biztos tudnánk találkozni, mert délutános. Nekem már most gyomoridegem van, ha bejelentem, hogy bocs,de ma is találkozunk.

Utálok hazudni, de mondjam azt dolgom van? Úgy is rájönne.

2017. szept. 20. 09:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el a mamádnak, hogy neked mennyire fontos ez a kapcsolat. Az is lehet, hogy simán csak félt. Ha jól elbeszélgettek, lehetnének gyakoribbak is az otthon megejtett találkozók, hátha úgy elfogadóbb lenne, ha jobban megismerné. Ahogy telik-múlik az idő, úgyis meg kell szoknia. Arról meg nem kell hazudni, hogy találkoztok, de nem is kell kifejteni, randira mentem, majd jövök.
2017. szept. 20. 09:42
 2/20 anonim ***** válasza:
75%

Vedd észre mit csinálsz. O.o

Ha valakinek kellesz, szoljon előre s eldöntöd, azt választod-e vagy, barátoddal találkát szervezel.

2017. szept. 20. 09:42
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Babazsúr?
2017. szept. 20. 09:43
 4/20 A kérdező kommentje:
A tesómnak is bemutatkozott, és tegnap, mikor hazajöttem, azt mondta, szimpatikusnak látszik, normális, de szeinte se kéne ennyit találkozni főleg az elején, mert megunjátok egymást. Pedig mindig igyekszünk tartalmas programokat kitalálni. Voltunk már a várban, vendéglőben, étteremben, túrázni, stb.
2017. szept. 20. 09:45
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Állj a sarkadra és mond meg nyugodtan a mamádnak hogy nem 14 éves gyerek vagy és igen is neked szükséged van arra hogy találkozz a barátoddal. Nem kifogás az hogy szerinte elég, mert nem az ő kapcsolata. Koránt sincs annyi beleszólása mint gondolja. Ameddig megcsinálod a házimunkád otthon addig had menj már oda ahova akarsz. Pont úgy csinálja némelyik idős mint aki nem is volt fiatal, meg nem dobta fel a csillárig a sarkát könyörgöm.
2017. szept. 20. 09:45
 6/20 A kérdező kommentje:

De mamám ilyen. Nagyon jól tudja forgatni a szálakat.

Nem akarom egész nap a hegyi beszédet hallgatni.

Nem értem miért kell ennyire félteni.

Én éreztem cikinek, mikor mondta a barátomnak, hogy nem kell ennyit találkozgatni, meg félt engem, hogy csalódok.

2017. szept. 20. 09:47
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem lehet, hogy azért ilyen,mert ő korán elveszítette a férjét és az édesanyám is hamar meghalt?

Ezt még a barátomnak is elmondta.

2017. szept. 20. 09:49
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Hajjjaj!!! Mamàt most szocializálod , hogy az unokàjának normális kapcsolata lett! 3hetente pàr nap elég zsenge! Egy dolog maradt ki...a pasi hajléktalan?-vicc volt de tényleg oda miért nem mentek? Park utca kávézó nagyid....és? Mondjuk ez az" ma felmegyek!" dolog is fúrcsa na meg a mama meglepődött! Nem azért de egy lezsìrozott meghìvás jobb lett volna. Legalàbb vitt mamádnak valamit?

Határozatlan cagy kérdező! Pasi megmondja mikor fog felmenni, nagyi megmondja mit csinálj ne csinàlj! És hol van a felnőtt Te!?Gindolok arra is, hogy a testvéred miatt se akarja, hogy eljárj, pasi feljàrjon!

1 életed van, tiszteld, becsűld ,szeresd mamàdat! De nőjj fel àllj a sajàt formás sarkaidra!

2017. szept. 20. 09:55
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyám is ilyen. Esélyt se adott a páromnak, még csak a nevét se tudta, de már jött a hegyi beszéd, hogy biztos csak kihasznál, meg hogy minden pasi egyforma stb..Nekem is nagyon rosszul esett, de próbáltam nem odafigyelni rá. Azóta eltelt majdnem 3 év, látja, hogy talán mégse volt igaza és hogy én boldog vagyok vele, így kezd nyitni felé és elfogadni a dolgokat.

Nehéz, de mondd meg anyukádnak, hogy te el tudod dönteni önállóan, hogy mi a jó neked. Nem óvhat téged mindentől, mindenki a saját kárán tanul és nem fogja úgy élni az életét, ahogy más mondja neki, még akkor se, ha esetleg a végén kiderül, hogy a másiknak igaza volt. Gondolom ő sem azt csinálta anno, amit mondtak neki, hanem a saját feje után ment.

Azon meg jót mosolyogtam, hogy ne találkozzatok annyit az elején, mert hamar megunjátok egymást. :D

2017. szept. 20. 09:59
 10/20 A kérdező kommentje:

Dehogy hajléktalan:D

Oda azért még nem szeretnék menni 3 hét után:)

Igen, valóban jobb lett volna, ha mondom, hogy figyelj, jön, de így alakult.

De szerintem szimpatikus volt neki.Én bízom benne,hogy akármikor áthívhatom majd. Nyilván nem naponta, de azért időnként igen.

Mindig a múltbeli kapcsolatokat hozza fel, hogy úgyis ugyanez lesz majd, mint régen. Mikor este határozottan de nem bunkón közöltem vele ezeket, akkor meg jött az, hogy gyalázatos vagyok, pofátlan, szemtelen és úgy viselkedek mint egy sza...ha

2017. szept. 20. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!