Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt a helyzetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt a helyzetet szerintetek megoldani?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akit ismerek. Munkahelyen találkoztunk először és együtt dolgoztunk. Kölcsönös vonzalom volt kettőnk között. Én többet éreztem iránta így sajnos átfordult a kapcsolatunk egész más irányba... Végül Ő visszautasított azzal az okkal, hogy nem akar nekem rosszat. Ezt elfogadtam, bár nagyon nehéz volt ezek után együtt dolgozni vele. 4 hónapos munka volt, ami idén április végén le is járt. Viszont újra ott dolgozom egy hete. Találkoztam vele. Már akkor éreztem, amikor köszönt, hogy egy két mondatnál többet nem fogunk váltani egymással. Nagyon kellemetlen a helyzet. Kínos. Én sem kerestem őt, s ő sem engem az az idő alatt amíg nem voltam a munkahelyemen. Ez 3 hónap volt. Nekem vannak érzéseim iránta még. Nehéz lesz így még jobban. Azt nem tudom, hogy ő hogyan áll hozzám ?). Mindenesetre igen hűvösen viselkedett. Soha nem volt ilyen. Nem kérdezem meg hogy mi lehet ennek az oka, hiszen ti ezt nem tudhatjátok. Csupán mivel együtt kell majd újra (egy kis irodába) dolgoznunk azért egy elviselhető légkört jó lenne kialakítani.

Beszéljek vele erről a helyzetről? Vagy tegyek úgy mint ha nem történt volna semmi? Ti mit tennétek?

2014. aug. 9. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd a kommunikációt,és ne fuss olyan ember után,akit annyira nem érdekelsz!Ha ezeket betartod,neked lesz könnyebb.
2014. aug. 9. 18:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem. Persze. Ami elmúlt az elmúlt. Nem akarok már tőle többet, attól függetlenül amit érzek. Csak hát borzasztó kellemetlen, feszült lesz a légkör így, amit nem szeretnék.
2014. aug. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!