Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem tönkretettem egy családot. Nem tudom feldolgozni. Mit tegyek?
Megismerkedtem egy férfivel, minden szép volt meg jó, passzoltunk, nagyon jól kijöttünk egymással. Tényleg minden téren összeillettünk.. Udvarolt, közös programjaink voltak, rengeteg időt töltöttünk együtt...
Majd jött a pofon, hogy amúgy házas és gyereke van!!!!!!!!!!!
Nem ő mondta el, hanem lebukott. Egy másik városban jártam épp, ő meg pont ott sétálgatott a családjával. Egy világ omlott bennem össze. Ledermedtem és csak bámultam magam elé. A férfi észrevett, meg a neje is. Volt belőle cirkusz. Keresett utána, hogy megmagyarázza a dolgokat, nekem kellett idő még egyáltalán meg bírtam hallgatni.
Azt mondta, hogy rossz a házassága, meg a nő elköltözött a gyerekkel, de aztán visszafogadta, mert kirakták őket. Amikor engem megismert akkor külön éltek épp... voltam is nála, nem voltak női cuccok...
Mondta, hogy egy ideje már visszament, de most sincs jó viszony... nekem nem úgy tűnt. Akkor is hazudott és csalja azt a nőt.
A felesége is megkeresett és elhordott mindennek persze. Most miattam készülnek válni...
Teljesen bele betegedtem ebbe. Egy család széthullott és ott a gyerek. Én semmiről nem tudtam, de mégis rosszul érint.
Tudtam, hogy volt felesége, de úgy, hogy már rég elváltak, mert a nő egy hisztérika, meg hogy pont a nő lépett többször félre. Gyerekről egyáltalán nem mondott semmit.. 2 évesnél biztos nem több, de inkább 1,5 éves lehet... tehát nem olyan régi történet.
Valaki járt már így? Nem tudom mi tévő legyek.
Köszönöm a válaszokat, és hogy próbáltok megnyugtatni. Jól esik, tényleg.
A lelkem mélyén tudom, hogy nem tehetek róla, de akkor is bánt a dolog..
Sajnálom a feleségét, hogy egy ilyen férfivel él(t) együtt, de a gyereket még jobban.
Szerettem azt a férfit őszintén.. most meg itt állok, tehetetlenül.
Megszakítottam vele már minden kapcsolatot, de még van, hogy szembe jön velem az utcán. Elköltözni azért nem fogok.
Fáj.. talán majd az idő segít.
Én sem tudom mi vitte rá a lélek erre, lehet nem csak én voltam neki... ki tudja még hány nőt szédít(ett).
Valami biztos volt a házasságával, hiszen nem éltek együtt, voltam nála. Mondjuk gondolom a nő nem bírta elviselni és azért lépett le.. csak valami okból mégis kibékültek.. Katasztrófa az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!