Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy próbálkoznak nálam nők mégis az jut
eszembe, hogy inkább elmegyek egy prostihoz? Van más is
így?
Figyelt kérdés
Asszem egyszerűen azért, mert az egy tiszta viszony. Nincsenek ezek a rejtett elvárások. Meg a nőben ez a félelem, hogy mi van, ha nem komoly kapcsolat lesz. De ettől még nem értem, abszurd.
Miért nem tudnak nők egyszerűek lenni, úgy ismerkedni, hogy lesz ami lesz és azt csinálni egyszerűen amihez kedvük van? És nem mindent első pillanattól a komoly kapcsolatért való küzdelemnek vagy fizetségnek tekinteni?
Neked a legjobb lenne egy nyitott kapcsolat. Akkor találkoztok amikor ráértek, senkire semmi nincs ráerőltetve, ha csak egy moziba mentek, vagy éppen szeretkeztek az azért van, mert mindketten szeretnének. A lényeg, hogy ne legyenek érzelmi hullámok, féltékenység, veszekedések, elvárások...stb. O.k. Kevés ilyen lány van, de van. Viszont te hogy tűrnéd, ha ő mond le egy randit, vagy éppen más kedvére is tesz...nem bántana? Mert szerintem igen. Akkor a nyitott kapcsolatnak annyi. Keress úgy, hogy laza kapcsolatot keresel, és előre tisztázd, hogy mit szeretnél. Ha a másik fél kapható, akkor bingó. De ha a csak egy éjszakára szeretnél jól mulatni, irány a bordély! :)
2017. szept. 17. 11:19
22/26 A kérdező kommentje:
#21 pont, hogy nem akarom az elején tisztázni mit szeretnék :D ez a lényege. csak spontán hagyni, hogy történjen. hogy mennyire lesz szoros. ne legyen előre elvárás, hogy mi kell, hogy legyen belőle. majd észre vesszük úgy is útközben.
és jah lehet szar lenne, ha ő nem akar találkozni, de voltam már bonyolult ügyben.
de igazából az csalódás, hogy magáról senki nem írt igazán, hogy személy szerint nála, hogy van ez. Csak én vagyok a téma :D
2017. szept. 17. 13:47
23/26 anonim válasza:
Nézd, kérdező, ha mi nem írjuk, hogy nálunk is így van, az nyilván azt jelenti, hogy nincs így. De fogadj meg egy tanácsot! Nézz körül a természetben. Menj ki a szabadba, figyeld egy kicsit az állatok viselkedését. Abból megtudod, hogy "Miért nem tudnak nők egyszerűek lenni, úgy ismerkedni, hogy lesz ami lesz és azt csinálni egyszerűen amihez kedvük van?" Vagy gondolkodj el a természetes kiválasztódás törvényein.
2017. szept. 17. 14:35
24/26 anonim válasza:
Jó prostizást életed végéig!
Szűrésekre járj azért.
2017. szept. 20. 10:30
25/26 anonim válasza:
Szerintem te csak provokálni akarod az embereket
2017. szept. 20. 10:33
26/26 anonim válasza:
Addig amíg nem vagy párkapcsolatban,oda mész és annyiszor ahányszor csak akarsz!A gond akkor kezdődik ha ez a kényelmi szempont akkor sem változik mikor már kapcsolatban vagy!Gondolom nem az elején,hanem mikor már felszáll a rózsaszín köd!Kívanom ne így legyen!De azt hiszem értem amit mondasz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!