Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Már másfél éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Már másfél éve boldog párkapcsolatba élek imádom a barátomat bármit megtennék érte. Főiskolás vagyok ő máshol tanul. A csoport társaim tudják hogy van nekem, mégis sokan próbálkoznak nálam nagyon feltünően.

Figyelt kérdés
Tök átlagos lány vagyok.Nem öltözködök kihívóan. Én adok olyan jeleket, hogy lehet nálam próbálkozni ? Vagy nem értem. Én tök természetesen viselkedek velük. De én ezt nem bírom elviselni.
2009. nov. 19. 14:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Talán félre érted. A különleges lányok megérdemlik a megfoghatatlan különlegességük egyfajta méltatását. Legszebb, amikor ketten tudjuk, hogy van egy nagyon is szigorú határ, amit be kell tartanunk minden körülmények között. Nem baj az, ha páran játsszák a gavallért. Jót tesz sok szempontból mindkettőtöknek.

A baj akkor lenne, ha összemosódna valamelyik fejben a "napi, társasági flört" a tényleges hódítani akarással, holott ég és föld a kettő. A hétköznapi flört amolyan öncélú vagy céltalan időtöltés, igazi komplex elmegyakorlat, és egyáltalán nincs rá szüksége senkinek, tehát abbahagyható gond nélkül bármikor. Különleges esetekben lehet nagyon jó játék valakivel, aki képes az elérhetetlenség varázslatát visszafogott engedékenység mellett fenntartani akármeddig. Kell hozzá érettség, hogy tényleg ne keveredjen párkapcsolattal kapcsolatos dolgokkal, de finom kis időtöltés, ami edz is rendesen. Az így felpakolt izomzat bevethető a párkapcsolatban, sokat adhat hozzá, ellentétben a fantáziátlan emberek semmijével.

2009. nov. 19. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!