Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy próbálkozna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy próbálkoznak nálam nők mégis az jut eszembe, hogy inkább elmegyek egy prostihoz? Van más is így?

Figyelt kérdés

Asszem egyszerűen azért, mert az egy tiszta viszony. Nincsenek ezek a rejtett elvárások. Meg a nőben ez a félelem, hogy mi van, ha nem komoly kapcsolat lesz. De ettől még nem értem, abszurd.

Miért nem tudnak nők egyszerűek lenni, úgy ismerkedni, hogy lesz ami lesz és azt csinálni egyszerűen amihez kedvük van? És nem mindent első pillanattól a komoly kapcsolatért való küzdelemnek vagy fizetségnek tekinteni?

2017. szept. 16. 09:48
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Itt van a nagy különbség, hogy nálam ez a kérdés nincs jelen, hogy meddig fog tartani. Mert ezt egyszerűen nem tudhatom. Ez az egészben alakul ki. Nem is törődöm vele. Nálatok meg mintha ez lenne az első lépés. És ha nem tartós kapcsolat, akkor ebből következik, hogy alkalmi és csak egy dugás kell. És szerintem iszonyú béna ez így. És ez érződik az emberen. Nagyon akadályozza ez a közel kerülést másokkal szerintem.

Pont olyan ez, mint valami előre kitalált dolog a nehézségekre, mintha ezzel hinnék azt, hogy megúszhatják a kockázatokat. Hogy nem megyek bele csak ha már tudom mi az. De pont csak úgy alakul ki, hogy mi az, hogy ha belemész....... baszski....

2017. szept. 16. 12:27
 12/26 A kérdező kommentje:

Szerintem annyira ennyire egyszerűnek kellene lenni az ismerkedésnek:

Van a két ember és ha kedvük van keresik egymást, és találkoznak. És csinálnak dolgokat, amihez kedvük van.

És ha szexhez van kedvük azt csinálják. És ha egy idő után nem keresi valaki a másikat, mert már nincs kedve találkozni, akkor nem történt semmi rossz, mert mindenki azt csinálta amihez kedve volt. és mennek tovább. És lesz akivel sokáig lesz kedvük együtt csinálni dolgokat, akár egy életen át. Tök egészséges, egyszerű dolog lehetne ez az egész.

2017. szept. 16. 12:40
 13/26 anonim ***** válasza:

"Van a két ember és ha kedvük van keresik egymást, és találkoznak. És csinálnak dolgokat, amihez kedvük van.

És ha szexhez van kedvük azt csinálják. És ha egy idő után nem keresi valaki a másikat, mert már nincs kedve találkozni, akkor nem történt semmi rossz, mert mindenki azt csinálta amihez kedve volt. és mennek tovább. "

Ezt hívják barátság extrákkal kapcsolatnak, avagy szexkapcsolatnak.

Sok nő viszont ebben nem érzi a másikhoz való tartozást, nekik ez érzéketlenség.

Ha neked ez kell kérdező, csináld.A nők többségének viszont nem pont erre van szüksége.Ezt kellene megértened és felfognod.

Van olyan réteg a nőknél is, akik szintén benne vannak ebben, amit szeretnél.Keress azok között.Akik meg nem ez a réteg, azoktól ne várd el, hogy rábólintsanak a te elképzeléseidre, mert nem fognak.

Te nem akarsz elköteleződni és kész.A nők többsége meg igen.Sőt vannak, akik gyereket meg házasságot akarnak, ezt meg képtelenség megvalósítani olyannal, aki csak átmeneti szórakozásnak tekinti őket.

2017. szept. 16. 12:59
 14/26 A kérdező kommentje:

Ez fontos lehet amit írsz. Mert tényleg lehet ez a félelem.

De a barátságot a férfi-nő kapcsolattól, szerelemtől nem ez választja el, hogy az elején kikötjük, hogy ez most tartós (mekkora irreális vicc is már). Hanem az érzelmek jellege és minősége. Egy csomó házasság sokkal inkább barátság extrákkal, mint egy olyan kapcsolat amire én vágynék. Hiába nem értitek, de én intenzív férfi nő dologra vágyom. Nem csak barátságra dugással. Vagy nem feltétlenül. Mert még egyszer az elején nem lehet tudni, hogy mi hova vezet.

És miért ne lehetne gyereket vállalni így? Én hosszabb ideig tartó egyik kapcsolatomban el tudtam volna képzelni egy gyereket.

Szerintem a nők nagy részének pont erre lenne szüksége, amiről írok. Boldogabbak lennének. Csak ezek a fura félelemek és nem tudom mi ez teljesen megmérgezte a párkapcsolódásaikat. Most komolyan nézz körül miket látsz párkapcsolati szinten. Tényleg velem van a baj?

2017. szept. 16. 13:45
 15/26 A kérdező kommentje:
Egyébként elnézést, hogy nőkről írok. Lehet férfiakban is van valami ilyen vagy valami hasonló, de a nememből adódóan én azzal a résszel nem találkozom.
2017. szept. 16. 13:46
 16/26 Sunshinedoll ***** válasza:
82%

Mer lusta vagy, azért :D

Ezt nem lehet szebben fogalmazni. Beszélgetsz itt tiszta viszonyról meg elvárásokról, meg hogy a nők így meg úgy, de igazából egyszerűen csak lusta meg gyáva vagy ahhoz, hogy megismerj és közel engedj magadhoz valakit, azon túl, hogy nyilvánvalóan fogalmad sincs, mi kell egy nőnek, ezért nem is tudod, hogyan add meg azt neki. Ezért inkább nem is erőlködsz.

2017. szept. 16. 16:36
 17/26 A kérdező kommentje:

Vicces, hogy mindenki, hogy tudja egyből, hogy milyen vagyok. Gondolom mindenki legrosszabb tapasztalatát most bennem találja meg :D

És nem hiszem, hogy gyáva vagyok. Az pont nem. És engedtem már magamhoz nagyon közel nőt.

És nem azon teperek tényleg, hogy azt adjam a nőnek, amit akar. Ez uncsi is lenne. Hanem olyan nőt keresek, aki egy ilyesmit megismerni, mint én izgalmas.

De azért kíváncsi vagyok utolsó. Mi kell egy nőnek? Gondolom ez a világ összes nője, a csernus imrés nő :D hahah. na mit akar A nő?

2017. szept. 16. 17:00
 18/26 A kérdező kommentje:
És még azt, hogy ha nem lesz több nővel semmiféle viszonyom, akkor is elégedett vagyok ilyen szempontból az életemmel. Tök szép dolgokat életem át tök klassz nőkkel. Ezek közt vannak néhány napos dolgok is, ahol még csók sem volt (ezt csak azért, hogy csak a dugás számít). Szóval ne úgy értsétek ezt, mint valami kesergést. Csak mostanában szembejött ez, amiről itt írok. És iszonyat agyament, káros dolgoknak tartom.
2017. szept. 16. 17:12
 19/26 A kérdező kommentje:
Igazából több pasi véleménye is érdekelt volna, hogy ők, hogy viszonyulnak ehhez, őket kedvteleníti e el, egy ilyen nő szuper gyorsan.
2017. szept. 16. 17:13
 20/26 anonim ***** válasza:
93%

"Szerintem úgy kéne, hogy kinézzen egy tartós kapcsolat, hogy ketten együtt maradnak tervezetlenül, mert jól érzik magukat együtt. "

Valóban. De ahhoz, hogy kiderüljön, mennyire érzitek jól magatokat egymás társaságában, előbb meg kell ismerkedni. Vagyis valakinek meg kell tenni az első lépést. Mi bajod azzal, ha egy csaj megteszi?

Szerintem neked az a bajod, hogy félsz az elköteleződéstől. Fogalmad sincs, mit kell nyújtani, hogyan kell viselkedni egy tartós kapcsolatban, szerelemben.

2017. szept. 16. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!