Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért próbálkoznak mégis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbálkoznak mégis?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy normális kapcsolatot szeretnék, melynek alapja a szerelem és az egymás iránti bizalom. Eddig azok a pasik, akik tepertek, csak az ágyat akarták. Persze én abból nem kérek. Jó, tudom, sok ilyen pasi van, teszik a szépet, hazudoznak, szerelmet színlelnek, és abszolúte nem érdekli őket a másik lelki világa. Pont ezért, ha ismerkedek egy fiúval, már az elején közlöm, hogy hamar rájövök, ha valaki csak arra megy és akkor pattintom is egyből. Tudják, hogy nem vagyok olyasmire kapható. DE AZÉRT BEPRÓBÁLKOZNAK ÉS FŰZÖGETNEK, HÁTHA MÉGIS!!!!!!! Ez idegesít engem!!!

Miért nem olyan lánynál kereskedik az ilyen, aki egyből belemegy???? Vannak sokan. 2-3 hét után szexuális utalásokat tesznek, és miután nem úgy reagálok, ahogy várják, kihozzák az egészből azt, hogy én vagyok a rossz és nevetséges, átlátszó kifogásokkal lelépnek..

Szóval mire jó ez szerintetek???

2010. ápr. 9. 20:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Semmire. Ők felvesznek téged msn-re, te letiltod őket. Hol itt a probléma?:D
2010. ápr. 9. 20:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Persze, de taliztunk is egy ilyen sráccal és össze is jöttem vele. Nem sokszor találkoztunk, 3 hét után lelépett...
2010. ápr. 9. 20:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Na meg azt állította hogy hú de nagyon szeret meg hogy ilyen különleges lánnyal még nem találkozott!! Meg még mondta is hogy szeretné ha nagyon sokáig tartana...ja:S
2010. ápr. 9. 20:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Mindenesetre elismerésre méltó, hogy nem adod be mindenkinek a derekad, ahogy azt a mai lányok szokták!

Ne érdekeljen, hogy mit gondolnak rólad, maradj továbbra is ilyen. Azért mert neked a rendes pasik kellenek, de a rendes pasik, nem szeretik a ágymelegítőket (volt-ágymelegítőket sem)!

2010. ápr. 9. 20:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, és drukkolok, hogy találj olyat, aki elég érett ehhez. 36/F
2010. ápr. 9. 20:41
 6/13 anonim válasza:
hidd el, vannak még olyan fiúk akik nem csak azt akarják...akiknek meg csak a sex jár az eszükben azokat messze kerüld el...és csatlakozom az előttem szólókhoz..maradj ilyen..
2010. ápr. 9. 21:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok. Hát, ha akarnék, se tudnék változni, ilyen vagyok:) Igen, biztos, hogy vannak rendes, jóra való pasik is, csak nehéz olyat kifogni.
2010. ápr. 9. 23:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Olyan lányokat is nehéz mint Te:)
2010. ápr. 10. 09:18
 9/13 anonim válasza:
nehéz kifogni?...aha...persze...meg az a fő baj hogy sok lány alapból észre sem veszi azokat a fiúkat akik éreznek is irántuk valamit...és inkább az olyanokkal vannak, akik csak egy éjszakát akarnak velük eltölteni aztán vége...
2010. ápr. 10. 12:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát, igen, sok lány ilyen, sajnos én nem, pedig könnyebb lenne az életem!
2010. ápr. 10. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!