Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom, de nagyon vonzódom a lakótársamhoz. Mit tegyek?
Három éve van párom, nagyon jól megvagyunk, és szeretem is őt.
Az iskolakezdés miatt költöztem albérletbe, ahol egy fiúval lakom együtt. Úgy gondoltam, hogy nem lehet ebből gond, mert nagyon szeretem a barátomat. Viszont már a legelejétől kezdve érzem, hogy működik köztünk a kémia. Azonban csak fizikai vonzalomról van szó, a szexen kívül mást nem tudnék vele elképzelni.
Nagyon félek, hogy egyszer kissé ittas állapotban nem fogom tudni magam visszafogni, és lefekszünk egymással (egyértelmű, hogy neki is bejövök, úgyhogy kétlem, hogy ellenkezne).
Itt nyilván azzal van gond, hogy van párom. Nagyon szeretem, és a szex is jó vele, ezért sem értem, hogy miért kezdtem el vonzódni a lakótársamhoz. Nem szeretném megcsalni, de most úgy érzem, hogy nehéz lesz ellenállni.
Szerintetek mit tegyek? Volt már hasonló tapasztalatotok?
22/L
Szokásos péntek esti kamu kérdés :D
A kérdezőt szetcinkelik, meg a női nemet is, plusz 20-30 komment... Kérdező meg jókat röhög :D
Bármilyen környezetben élünk, mindenki állandóan megcsalásról és szemétségről stb stb beszél, de álszentkednek. Soha nem tudhatjuk, hogy mikor és hol futunk bele, akit egyszerűen "csak" megkívánunk.
Tudomásul kéne venni végre mindenkinek :
- hogy egy élete van,
- nem létezik az, hogy 30 éven keresztül egy nő ne kívánjon meg másik férfit, még ha feleség is.
- nem kell rögtön lekorvázni, főleg nem álszent módon
- nem csak a pasik léphetnek félre
- pofázni meg elitélni könnyű, de nézzen magába aki ezt teszi
Igenis tegye meg, ha vágyik rá és kívánja.
Tudatalatt a vágy kielégítése a fonto, neeem ?
Ha egy rizseshúsra vágyik valaki, milyen érzés ha mindíg le kell mondania róla ? Most az érzésről beszélek.
Áááá, mindegy is, úgyis jön a sok beskatulyázó-élethelyzetdefiniáló post, ami mindenről szól, csak nem szabadságról.
Kedves Tamás_Hu:
Sajnos egyre több az ilyen egoista ember mint te... csak a saját önös érdekeiteket tarjátok szem előtt. Az hol marad hogy odafigyelek a páromra, szeretem, nem okozok neki fájdalmat??? He?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!