Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van párom, de nagyon vonzódom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom, de nagyon vonzódom a lakótársamhoz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Három éve van párom, nagyon jól megvagyunk, és szeretem is őt.

Az iskolakezdés miatt költöztem albérletbe, ahol egy fiúval lakom együtt. Úgy gondoltam, hogy nem lehet ebből gond, mert nagyon szeretem a barátomat. Viszont már a legelejétől kezdve érzem, hogy működik köztünk a kémia. Azonban csak fizikai vonzalomról van szó, a szexen kívül mást nem tudnék vele elképzelni.

Nagyon félek, hogy egyszer kissé ittas állapotban nem fogom tudni magam visszafogni, és lefekszünk egymással (egyértelmű, hogy neki is bejövök, úgyhogy kétlem, hogy ellenkezne).

Itt nyilván azzal van gond, hogy van párom. Nagyon szeretem, és a szex is jó vele, ezért sem értem, hogy miért kezdtem el vonzódni a lakótársamhoz. Nem szeretném megcsalni, de most úgy érzem, hogy nehéz lesz ellenállni.

Szerintetek mit tegyek? Volt már hasonló tapasztalatotok?

22/L

2017. szept. 15. 23:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%

Szokásos péntek esti kamu kérdés :D

A kérdezőt szetcinkelik, meg a női nemet is, plusz 20-30 komment... Kérdező meg jókat röhög :D

2017. szept. 16. 01:06
 12/21 anonim ***** válasza:
21%
Csald meg, többet úgyse érnek a pasik
2017. szept. 16. 05:16
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Bármilyen környezetben élünk, mindenki állandóan megcsalásról és szemétségről stb stb beszél, de álszentkednek. Soha nem tudhatjuk, hogy mikor és hol futunk bele, akit egyszerűen "csak" megkívánunk.

Tudomásul kéne venni végre mindenkinek :

- hogy egy élete van,

- nem létezik az, hogy 30 éven keresztül egy nő ne kívánjon meg másik férfit, még ha feleség is.

- nem kell rögtön lekorvázni, főleg nem álszent módon

- nem csak a pasik léphetnek félre

- pofázni meg elitélni könnyű, de nézzen magába aki ezt teszi

Igenis tegye meg, ha vágyik rá és kívánja.

Tudatalatt a vágy kielégítése a fonto, neeem ?

Ha egy rizseshúsra vágyik valaki, milyen érzés ha mindíg le kell mondania róla ? Most az érzésről beszélek.

Áááá, mindegy is, úgyis jön a sok beskatulyázó-élethelyzetdefiniáló post, ami mindenről szól, csak nem szabadságról.

2017. szept. 16. 07:03
 14/21 anonim ***** válasza:
21%
Egyetemen főiskolán jellemző! Egyszer laktam 2sráccal és egy tündéri aranyos lànnyal szintén vt barátja valahol messze otthon jól megvoltak.....még egyik bulin el nem csàbìtotta lakótàrsam haverja aki napi szinten nálunk lógott! Itt egyik sráccal nem jöttem ki ezért akkori barátnőmhöz és 3 lány lakótársàhoz költöztem, a 3ból 2 lány elég kicsapongó életet élt.."sok új haverom" lett.Viszont magànyos éjszakàikon halottàk mit csinálunk exemmel. Szerintem izgatta őket, vagy nem tudom Az egyik vékony arányos tipikusan társaság középpontja lány de egyedűl fèlt aldni. Vizsgaidőszakban exem otthon én az albérletben tanúltam az említett lány feljött vizsgázni...félt egyedűl aludni a nagyszobában. Âthìvott megtörtént...aztán egyszer arra mentem fel , hogy a másik lánnyal össze van tolva az àgyuk szerintem nem először voltak ìgy ....azon az éjjen megvolt az első 3asom. Szerintem is nehéz fiatalon ellen àllni annak, hogy minden nap ott vannak làtod viszonylag jó nők a szàradó fehérnemüiket életed részei buliban viccből rádkevernek panaszkodnak a szexhiányról vagy hallod őket szexelni ...
2017. szept. 16. 07:35
 15/21 anonim ***** válasza:
Szóval egyértelmű,hogy megteszed ezt már eldöntötted, csak hallani szeretnéd, hogy persze csináld csak, egyszer élsz. és tényleg csinálhatod is kedvedre csak előtte hagyd ott a barátod és utána kedvedre csinálhatod a lakótárssal.
2017. szept. 16. 09:29
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
Neveld át magad. Ezért van tudatod. Akkor majd hiába fog vonzani, nem lesz esély megcsalásra.
2017. szept. 16. 09:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha nem pasikkal költöznél össze, hanem 3 év után már inkább a barátoddal?...
2017. szept. 16. 09:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyertelmu, csald meg a parodat, mi baj lehet belole?
2017. szept. 16. 10:10
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
Úgyis meg fog húzni, és jól teszi, mert az ilyen r**bancok csak arra jók. Csak szegény "párodat" sajnálom. Remélem kivág, mint macskát szarni. Egyébként le merném fogadni, hogy idővel te is olyan kiégett, csak dugásra jó nő leszel, mint a 2. válaszoló, és mindenhol panaszkodsz, mekkora szemetek a férfiak.
2017. szept. 16. 10:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves Tamás_Hu:

Sajnos egyre több az ilyen egoista ember mint te... csak a saját önös érdekeiteket tarjátok szem előtt. Az hol marad hogy odafigyelek a páromra, szeretem, nem okozok neki fájdalmat??? He?

2017. szept. 16. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!