Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A haverom megkért, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom megkért, hogy hagyjam a csajt mert neki is bejön én viszont nagyon vonzódom hozzá? Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Megtetszett neki egy csaj, akiről sokat mesélt így terelődött az én figyelmem is rá. Időközben nekem is megtetszett, mondhatni beleestem. De aztán ők nagyon rosszba lettek mert igazából a haverom nem tudja elfogadni, hogy nem kell a lánynak. Én viszont úgy néz ki igen. Vagyis eléggé komolyodik a dolog. Sokat találkozunk, persze ezeket titkolnom kell a haveri köröm előtt pedig úgy mesélnék a lányról. Viszont a srác megkért -mert látta, hogy mi alakulunk- hogy légyszives hagyjam ezt a csajt mert még nincs túl rajta és nagyon fáj neki és engem is meg fog utálni ha összejövök vele. Én persze ezen kiakadtam, mármint ez milyen már? Ha neki se jó akkor nekem se legyen?

Szóval emiatt csak "titkosba" találkoztunk sokszor és hát eljutottunk addig, hogy múltkor itt aludt nálam és bár nem szexeltünk de azért lecumizott. Biztos haragudna ha tudná, hogy ezt most kiírtam :D Egyébként nagyon bájos csaj és komolyan gondolom vele már most, mert nagyon összeillünk.

Szerintetek most mi legyen?

2017. máj. 4. 21:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor az van, hogy ennek a haverságnak annyi.
2017. máj. 4. 21:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán a csaj dönt.
2017. máj. 4. 21:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél könnyes búcsút a haverodtól, mert ha ez kiderül - és ki fog derülni - akár lesz belőletek a csajjal valami, akár nem, a haverságnak annyi.
2017. máj. 4. 22:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt inkább a "tini kapcsolatokhoz" kellett volna írnod.
2017. máj. 4. 22:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

"múltkor itt aludt nálam és bár nem szexeltünk de azért lecumizott."

Megkérdezhetem, hogy amelyik lány cumizik, azt mi tartja vissza a keféléstől? ... csak kíváncsiságból.

...és DE!

De szexeltetek, csak orálisan, mert gondolom te meg kinyaltad, mint a lekváros csuprot.

2017. máj. 4. 22:06
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk már tinik szoval minek írjam oda? Amúgy ez most az én hibám? Mármint most én vagyok a rossz? Ez tök igazságtalan.
2017. máj. 4. 22:06
 7/17 A kérdező kommentje:
Kinyaltam volna de megvolt neki :)
2017. máj. 4. 22:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
szeret szopni a kicsike, van ez így :)
2017. máj. 4. 22:12
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak haver a csávó, akkor simán ráhajthatsz, ha nagyon bejön a csaj.
2017. máj. 4. 22:16
 10/17 anonim ***** válasza:

[link]

Amúgy majd a csajszi eldönti...

2017. máj. 4. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!