Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom, de nagyon vonzódom a lakótársamhoz. Mit tegyek?
Három éve van párom, nagyon jól megvagyunk, és szeretem is őt.
Az iskolakezdés miatt költöztem albérletbe, ahol egy fiúval lakom együtt. Úgy gondoltam, hogy nem lehet ebből gond, mert nagyon szeretem a barátomat. Viszont már a legelejétől kezdve érzem, hogy működik köztünk a kémia. Azonban csak fizikai vonzalomról van szó, a szexen kívül mást nem tudnék vele elképzelni.
Nagyon félek, hogy egyszer kissé ittas állapotban nem fogom tudni magam visszafogni, és lefekszünk egymással (egyértelmű, hogy neki is bejövök, úgyhogy kétlem, hogy ellenkezne).
Itt nyilván azzal van gond, hogy van párom. Nagyon szeretem, és a szex is jó vele, ezért sem értem, hogy miért kezdtem el vonzódni a lakótársamhoz. Nem szeretném megcsalni, de most úgy érzem, hogy nehéz lesz ellenállni.
Szerintetek mit tegyek? Volt már hasonló tapasztalatotok?
22/L
Ne àlj ellen ,amirôl a pàrod nem tud az nem fàj.
Van pàrom és szeretôm is.
Soha nem csaltam meg senkit ,de sajnos mar ilyen lettem a sok idiôta utàn.
Egyszer élûnk.
Le lehet pontozni.
N25
Ha értelmes, felnőtt ember vagy, aki képes uralkodni magán, akkor mi a gond? Ja, ne igyál, ha az kihozza belőled a..."lazaságot".
Komolyan nem értem az ilyet...
Ha egy nyúl vagy egy kóbor kutya lennél megérteném, hogy nem bírod ki, hogy ne dugjon meg egy szimpatikus egyed. De elvileg egy ember vagy, vagy mi.
Sőt, szerintem még a nyulak sem kúrelnak csak a partnerükkel akivel hűségesen nevelik, gondozzák az utódokat.
De az embernek mint az ismert legfejlettebb lénynek gondot okoz nem összefeküdni valakivel.
Fiatal vagy még, visszket a lábadköze, ennyi a dolog.
Viszont ha van gerinced akkor szakítasz a barátoddal, hogy legyen esélye helyetted egy normális barátnőre, akit nem az ösztönei vezérelnek.
kérj engedélyt a párodtól ideiglenesen kikacsintani a kapcsolatból! Hátha... :D
Vagy pedig költözz!
Mindenkinek van olyan, hogy bacni akar, és nem tudja kezelni, mert telemegy az agya horomonokkal, és akkor lehet érdemesebb szakítani. Azt jelenti, nem vagy alkalmas még komoly párkapcsolatra. Ott már tudni kell kezelni a hormonfasságokat :/
Nem értem csomóan miért a piára fogják azt, hogy össze vissza kefélnek.
Elég gyakran iszok (fiatal vagyok, na) és mégis tudok kulturáltan viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!