Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem lehet ilyen férfit találni? Megőrülök
egyszerűen
31/54 A kérdező kommentje:
26: 😂😂😂😂 Nem vagyok milf, nincs gyerekem. És k*va jól nézek ki, ne aggódj ;) Primitív vagy, az is maradsz. Látszik az írásodból. Az ilyen dumással mint te, alapból nem kezdek. Nem lehetsz egy nagy szám, 'boldogíthatsz' mást.
Írod, hogy a táplálkozás is gond lehet. Nem gondoltál arra, hogy esetleg főznöd kéne rá, akkor jobban bírná a meneteket?
2017. szept. 15. 09:45
33/54 A kérdező kommentje:
Szivesen főznék, de nem lakom nála és ugyebár csak 'szeretői' státuszban vagyunk. Ennek ellenére mikor megyek hozzá szoktam vinni neki abból, amit főztem meg vitamintablettákat és zöldségleveket is kapott már tőlem. Sajnos mindennapi szinten nincs lehetőségem őt etetni.
Jézusom. Én komolyan megdöbbentem ezeken a sorokon főleg a kommenteken. Nem vagyok prűd volt olyan barátom aki komolyan szexmániásnak tartott. De ennyire állatias ösztönlényt még férfiban sem láttam. Azért egy kőkemény 18/6-al megprütykölnének mimt a dugattyú nem biztos, hogy örülnél :D
Meg a preferenciáid is ..hogy is fogalmazzak..primkók :D
Na mondjuk ami feltette az i-re a pontot az a szeretői státusz volt. Nem vagyok az elvek minta szobra de amelyik nőnek megfelel, hogy egy gci tartály az kb. azon a mentális szinten is van.
Atya ég :D még mindig nevetek
2017. szept. 15. 12:28
A pimaszság általában kéz a kézben jár az udvariatlansággal és a parasztsággal. Ritka az, aki úgy tud csibészes lenni, hogy közben nem tapló, de az meg lehet, hogy nem téged keres, mert neki meg te nem vagy elég jó.
2017. szept. 15. 13:17
#34 ez a legviccesebb, amikor a primkó primkózza a primkót :D :D :D Mi lesz még itt? :)
2017. szept. 15. 14:14
Igen, valóban vicces a próbálkozásod :)
2017. szept. 15. 14:23
38/54 A kérdező kommentje:
34: milyen 'g..ci tartály'? neked fogalmad sincs a szexualitásról...Neki is megfelel hogy puncinedv kerül belőlem a farkára, hát én is szivesen veszem amit kapok tőle. Prűdködni mehetsz máshova is.
Nem arról van szó, hogy benned megy el vagy sem...látom meghaladja a képességeid az értelmezés.
Arra gondoltam, hogy csak szexre vagy neki jó.
Igazán nincs mit.
2017. szept. 15. 18:35
40/54 A kérdező kommentje:
39: Maga a kommented hülyeség. Persze, hogy szexre. Ez a szexkapcsolat lényege, így mentem bele, mert nekem is erre van szükségem, ez kell. Mit nem lehet ezen érteni?
Kapcsolódó kérdések: