Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire nem lehet ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem lehet ilyen férfit találni? Megőrülök egyszerűen

Figyelt kérdés
Sötét barna hajú, pimasz de nem udvariatlan. Keresse folyamatosan a közelségem. Figyelmes és szenvedélyes, forró vérű. Nagy, szép esztétikus farokkal, ami kőkemény, és nem lankad a 'folyamat' közben. Borotválja. Több menetet is bír (!!!), gyorsan mozgatja, egyenletes ütemben és mélyen, ha kell akkor 3/4-szer egy héten. Kézzel/szájjal kényeztetve is el tud könnyen élvezni. Hangosan élvez. Viszonylag sok ondóval. Ha ezek megvannak, felőlem akár pocija is lehet. Csak tyúkmelle ne. Na most...hol a fenében vannak ezek a férfiak????

2017. szept. 14. 19:47
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
Am tényleg érdekes a kérdés. Minden oldalon legalább 6x annyi pasi van mint nő. És nincs igazából extrém elvárásod, szóval nem is értem hogy nem találsz magadnak pasit erre a célra.
2017. szept. 14. 20:02
 12/54 anonim ***** válasza:
95%
Meleg hirdetőoldalon találhatsz mert, ha te nő vagy akkor én Donald Trump.
2017. szept. 14. 20:03
 13/54 anonim ***** válasza:
Egyszerű provokatív kérdés, semmi extra.
2017. szept. 14. 20:10
 14/54 anonim ***** válasza:

Válasz 1:

Te most komolyan Han Solo-t keresed? Őt kinyírta a kisfia...

Válasz 2:

A cigányok közt sok ilyen van, csak mellé a "dikmá' segíjke ázjó nekünk more!" stílussal.

Válasz 3:

Provokáló kérdés nice try.

2017. szept. 14. 20:11
 15/54 Szergej55 ***** válasza:
Ez egy elcseszett trollkodás, vagy te tényleg 92%-ban kész sémákban gondolkozol a társkeresésről?
2017. szept. 14. 20:15
 16/54 anonim ***** válasza:
#16 miért szerinted nem a nagy, szép esztétikus, kőkemény, borotvált, több menetes, gyorsan mozgó, egyenletes ütemű, mélyre hatoló, sok ondót lövő farok egy sziklaszilárd kapcsolat alapja?...ejnye...
2017. szept. 14. 20:20
 17/54 A kérdező kommentje:
Nem provokálok, csak elegem van. 30 éves nő vagyok, sok tapasztalattal..Van egy szeretőm, akiért oda vagyok és csak egy hajszálon múlna, hogy mindennek megfeleljen, tökéletes farok és......mégsem. És megőrjít ..már az egészből elegem van..és mégis függök tőle..
2017. szept. 14. 20:28
 18/54 anonim ***** válasza:
Akkor, ha jól értem csak le akarod vezetni a dühödet itt :D
2017. szept. 14. 20:29
 19/54 A kérdező kommentje:
Nekem szükségem van egy ilyen kaliberű szexre. SZÜKSÉGEM van. Ha csak minden más van meg, az sem jó úgy. Nem teljesen kielégítő.
2017. szept. 14. 20:29
 20/54 anonim ***** válasza:
Amúgy mi hiányzik ott?
2017. szept. 14. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!