Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire nem lehet ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem lehet ilyen férfit találni? Megőrülök egyszerűen

Figyelt kérdés
Sötét barna hajú, pimasz de nem udvariatlan. Keresse folyamatosan a közelségem. Figyelmes és szenvedélyes, forró vérű. Nagy, szép esztétikus farokkal, ami kőkemény, és nem lankad a 'folyamat' közben. Borotválja. Több menetet is bír (!!!), gyorsan mozgatja, egyenletes ütemben és mélyen, ha kell akkor 3/4-szer egy héten. Kézzel/szájjal kényeztetve is el tud könnyen élvezni. Hangosan élvez. Viszonylag sok ondóval. Ha ezek megvannak, felőlem akár pocija is lehet. Csak tyúkmelle ne. Na most...hol a fenében vannak ezek a férfiak????

2017. szept. 14. 19:47
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
megértem kérdező, könnyesre sírtam a párnám a szomorú sorsod olvasván
2017. szept. 14. 20:30
 22/54 A kérdező kommentje:
22: gúnyolódhatsz itt, de vannak azért még akiknek igenis szükségük van arra hogy állatias módon hetente többször normálisan el legyenek intézve. Nem tudok mit tenni, ez nálam (is) hormonális dolog. A srác nem bír több menetet, és mivel több műszakban dolgozik, ezért másnap reggel is hulla fáradt, alig bír felkelni. Szerintem a nem megfelelő étkezés miatt is folyamatosan fáradt, hetente többször alig-alig lehet vele találkozót összehozni, a munkarendje egy katasztófa és monoton munkát végez, szóval sokszor kivan. Egyszer tud elintézni azt viszont iszonyat jól csinálja. Csak nekem több kellene belőle..
2017. szept. 14. 20:37
 23/54 anonim ***** válasza:
89%
Még szerencse, hogy agyra nincs szüksége a kérdezőnek.
2017. szept. 14. 20:47
 24/54 anonim ***** válasza:
#8: úgy, hogy az apja Ardenni ló.
2017. szept. 14. 20:55
 25/54 anonim ***** válasza:
79%
30 évesen ilyen szinten állni. Szánalmas.
2017. szept. 14. 21:27
 26/54 anonim ***** válasza:
54%

Hogy hol vagyunk?

20-25 éves minőségi sportos fiatal csajokkal élvezkedünk,nem pedig leharcolt milfekkel.

Meg a keret is alapjaiban rossz.

Neked kell mindent megtenni,hogy maradjak,nem pedig nekem kell elvárásoknak megfelelni.

2017. szept. 14. 21:32
 27/54 anonim ***** válasza:
Aki ilyen, az nem keresi folyton a közelséged
2017. szept. 14. 22:16
 28/54 anonim ***** válasza:
már elkelt, aranyom.
2017. szept. 14. 22:19
 29/54 anonim ***** válasza:
Kellene egy kis vérátömlesztés valakibe belőled,havi 4-5 megvan nehezen.F
2017. szept. 14. 22:35
 30/54 anonim ***** válasza:
Na találtál már?
2017. szept. 14. 23:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!