Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a nők akik rendszeresen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik rendszeresen sportolnak, jobban felkeltik a pasik figyelmét?

Figyelt kérdés
Szerintetek az ilyen lányoknak jobb a kisugárzásuk?
2017. szept. 13. 22:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én gyerekkorom óta sportolok, és sosem volt problémám a pártalálással, úgyhogy van benne valami. A sport önbizalmat és pozitív kisugárzást ad.
2017. szept. 13. 23:13
 12/17 anonim ***** válasza:
A rendszeres lovaglás pölö mindenképpen hasznos.
2017. szept. 13. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:

jobb a kisugárzásuk, mert sportolás közben boldogsághormonok szabadulnak fel, és egy boldogabb-kiegyensúlyozottabb-önbizalommal teltebb ember szimpatikusabb mások számára.

és még a teste is jobb.

2017. szept. 13. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

Egyértelműen IGEN!

Akik sportolnak, általában nem dohányoznak nem drogoznak és csak ritkán isznak ha egyáltalán isznak. Ez már számomra alapból pozitív tényező.

Mivel mozog rendszeresen, feltételezem nem kell aggódnia csomó egészségügyi probléma miatt sem, ami szintén megnyugtató. A sport megszépíti az életet és valóban hatása lehet a kisugárzásra is. Az izomzat által adott alakról ne is beszéljünk...

2017. szept. 14. 07:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolsó tökéletesen összefoglalta.

Össze sem lehet hasonlítani egy olyan embert, aki rendszeres testmozgást végez (persze nem csak mutatóba bohóckodik kicsit) egy olyannal, aki csak simán elvan, jó esetben nem hízik, zsírosodik.

A sport jót tesz a testnek és a léleknek, de ez már unalomig ismert közhely. Nem kell, hogy ez legyen az ember élete, de heti pár óra már csodákra képes.

2017. szept. 14. 09:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Sosem volt gondom azzal, hogy ne figyelnének fel rám a férfiak, de mióta sportolok... Edzőtermi súlyzós edzést végzek és a rendszerességnek, kitartásomnak, plusz jó kajáknak köszönhetően olyan kerek fenekem, kerek vállaim és formás lábaim lettek, hogy egyszerűen imádom! *.* Még a nők is megnéznek.

És persze a kisugárzásom is teljesen más lett: magabiztosabb lettem, egészségesebb lettem, vidámabb lettem és belsőleg is sokat hozzám adott. Kitartóbb vagyok, szellemileg is fittebb és jobban is alszom. :)

2017. szept. 14. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:

hát nyáron biztosan többen néztek. a karom és a lábam is elég izmos lett, és ezek sokszor kilátszottak a nyári ruha alól.

a barátom sokat szokott ámuldozni.

a kisugárzásom nem tudom jobb-e, de az önértékelésemnek elég jót tett, hogy elértem ezt az alakot, meg hogy olyan egészségesnek érzem magam.

2017. szept. 15. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!