Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik rendszeresen sportolnak, jobban felkeltik a pasik figyelmét?
Figyelt kérdés
Szerintetek az ilyen lányoknak jobb a kisugárzásuk?2017. szept. 13. 22:54
1/17 anonim válasza:
ha látszik is az edzés az alakjukon akkor naná hogy.
2/17 anonim válasza:
Az alakjuk jobb. Persze huszonévesen még a lustácska lányoknak is lehet jó alakjuk, de később már nehezebb.
3/17 anonim válasza:
Az én figyelmemet feltétlenül. Nagyon csípem a sportos csajokat...
4/17 anonim válasza:
Természetesen. Mióta rendszeresen sportolok, sokkal többen megnéznek.
6/17 anonim válasza:
Határozottan igen.
Sőt, nekem sokkal vonzóbb, mint egy pusztán a jó genetikájából "élő" nő.
7/17 anonim válasza:
Hatarozottan igen. Bar en a sport szereteteert sportolok minden nap.
N
8/17 anonim válasza:
Nem gáz, ha valakiknek még a 21. században az a célja, hogy felkeltse valaki(k)nek a figyelmét? Ahelyett, hogy saját maga kezdeményezne, amire - legalábbis elméletben - képes.
9/17 anonim válasza:
Igen, csak ne edzőtermes legyen. Legjobb a labdajátékok, mint röpi, kézi, kosár stb. vagy ritmikus gimnasztika, futás.
10/17 anonim válasza:
Ízlés dolga. Van akinek felkeltik a figyelmüket, van akiknek meg nem. Sok nőből meg csak sugárzik az irigység mikor egy sportos csajt megnéznek, hogy milyen jó alakja van.
Ezt tapasztalom én is. Mármint párom szokta mondani, hogy mennyi nő irigykedve néz rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!