Mit sportolnak - sportolnak-e egyáltalán rendszeresen - a nagy mellbőségű nők?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik, mintha a vékonyabb testalkatú, D vagy annál nagyobb mellbőségű nőknek "ellenjavalt" lenne a mozgás, nem is igazán látok mondjuk futás közben, a sportpályákon is szinte csak kis mellméretű nőket. Engem is (75D-75E méret) folyamatosan lebeszélnek a futásról, különösen a szülés óta. Ha valaki szeretne sportos, fitt maradni, ha az elhízást el akarja kerülni, mozog-e rendszeresen és mit sportol ilyen adottságokkal?2016. aug. 30. 11:57
1/5 anonim válasza:
Barmit, ami nem terheli ennyire a mellet tarto szalagokat. Ekkora mellre szerintem mar kiaba veszel barmilyen fullos sportmelltartot, nem tartja meg. Ugral ossze vissza, megnyilnak a szalagok es logni fog a cici. Igazabol ami nem ugrabugralos, meg futas, azt barmit lehet.
2/5 anonim válasza:
*hiaba
*megnyulnak
Bocsi, csak utolag olvastam vissza
3/5 aikiboxer válasza:
Pár ötlet:
(1) nordic walking / power walking -- erőltetett menetű séta, bottal vagy bot nélkül, szabadban / hegyen vagy futógépen. Futógépen beállítasz egy 12-13% emelkedőt és egy olyan sebességet, amelyen még nem kell kocognod és gyalogolsz. Az első pár alkalommal 20 perc után oxigénsátor után fogsz kiáltani, annyira jó. :)
(2) kerékpár vagy szobakerékpár
(3) kettlebell, hot iron, vagy súlyzós edzés ("testépítés")
4/5 anonim válasza:
rubint r beszélt erről az egyik műsorban.
ő azt mondta,hogy kocogáshoz felvesz egy sima melltartót és rá 2db sport melltartót.
vagyis stabilan és erősen rögzíti.
5/5 anonim válasza:
A 3-as versenyzőre hallgass, nála az igazság!
(R.R. szilikonjai a lőtéri kutyát sem érdekli!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!