Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imponáló az, ha egy lány sportol? Vagy mit gondolnak a
fiúk azokról a csajokról, akik rendszeresen sportolnak?
:D Miért lenne taszító? Imponáló lehet, de amúgy sok embernél ez inkább a nem oszt nem szoroz kategória.. Azért nem annyira egyedi dolog ez.
2016. ápr. 16. 11:02
:) te mit gondolsz? neked a sportos pasi bejön vagy taszít? inkább növesszen nagy hasat és zabálja a mekDonáldot?
2016. ápr. 16. 11:05
Lányként mondom: szerintem imponáló a pasiknak, de azért vannak fokozatok. Az egyik, hogy heti rendszerességgel eljár ilyen-olyan edzésre, hogy formában tartsa magát. A másik, ha valóban szereti a sportot, hobbiként kezeli (küzdősportok, tánc, ladbajátékok...stb). Tehát egy adott típusú edzésre jár, fejleszti magát, célja maga a sport, nem a hiúsága. A harmadik, ha ez az élete, ebben akar kiteljesedni. Ilyenek az edzők, női testépítők, fittness modellek, profi sportolók.
Az első kettő szerintem szinte minden férfi számára előny, vagy legalább tolerálható. Ellenben a harmadik esetben már lehetnek problémák, mivel más életforma. Nagyon sok tolerancia vagy hasonló életstílus kell ahhoz, hogy működjön a kapcsolat egy ilyen nővel.
2016. ápr. 16. 11:11
Nálam mondjuk világ életemben alapkövetelmény volt az, hogy csakis olyan nőkkel álltam szóba, akik rendszeresen sportoltak...(Mármint komolyabb értelemben véve ezt a szóbaállást persze, most nem az alkalmi kapcsolatokra akartam utalni...)Viszont azért az nagyon nem volt mindegy, hogy mit sportolt az adott hölgy...Mivel csakis az olyan sportot tudtam értékelni a hölgyek esetében, ami a láb, és a hátsó erősítésére-fejlesztésére irányult szinte kizárólagosan...Pl. rögtön "megvesztem" az olyan nőkért, akik mondjuk rendszeresen és keményen kerékpároztak, futottak, kézilabdáztak,stb, stb, viszont nagyon kerültem az olyan nőket mindig is, akik mondjuk kosárlabdáztak,kajakoztak-kenuztak, vagy ne adj' isten FÉRFIAS MÓDON végeztek testépítést...Azaz a felsőtestükre-vállukra-karjukra edzettek, és nem pedig NŐI MÓDRA, a lábukra és a hátsójukra...Ez utóbbiak mondjuk szintén nagyon be tudtak jönni azért...
2016. ápr. 16. 11:27
5/13 A kérdező kommentje:
Futok minden nap (sprintelés inkább), régen versenyaerobicoztam, insanity, pilates, és próbáltam már extrém sportokat is. A kondi nem az én világom, de azért oda is szoktam járni időnként.
Hm...Kérdező...Remek alakod lehet akkor valszeg...(Néha már szinte sajnálom, hogy én kivételesen nem "társkeresési célokkal" szoktam ide feljárni, csak puszta idealizmusbol, és segítési szándékbol...Meg persze szórakozásbol...)
2016. ápr. 16. 12:53
Nincs szebb egy sportos csajnál. Nagyon ritkán van, hogy valaki túlzásba viszi, de általában egy nőnek nagyon jól áll, ha sporttal karbantartja a testét.
2016. ápr. 16. 13:42
Én nálam elvárás is,hogy sportoljon és diétázzon.
Ne legyen rajta mit fogni.
De leginkább olyan sportot végezzen ami az alakját formálja amitől szép a teste,fitnesz modellek pl,imádom.
2016. ápr. 16. 14:23
Ha valaki nem viszi túlzásba hanem megtartja a nőies alakját akkor szerintem mindenképpen vonzó. a sportoló srácoknak pedig mindenképp.
2016. ápr. 16. 16:08
Teljesen egyetértek #4-es válaszolóval :)
Én csak lábra és popsira edzek,néha hasra is,de nem kell mert alapból lapos.Heti 2x kondizok és biciklizni is szoktam.A pasiknak,ahogy észrevettem,nagyon bejövök,szóval mindenképp imponáló,ha egy lány sportol:)
20L
2016. ápr. 16. 19:23
Kapcsolódó kérdések: